Exclusiv: Ce se întâmplă acum, în închisoare, cu Eugen Stan, polițistul pedofil. Este ținut sub supraveghere strictă, 24 din 24 h

Alexandra Andrei 17.07.2020, 15:34
Exclusiv: Ce se întâmplă acum, în închisoare, cu Eugen Stan, polițistul pedofil. Este ținut sub supraveghere strictă, 24 din 24 h

În urmă cu doi ani, Poliția Capitalei dădea publicității un filmuleț în care un bărbat intră în lift după doi copii de 5 și 7 ani, pe care îi pupa pe gură, pe abdomen și îi atingea în zona intimă. Pe atunci, oamenii legii cereau ajutor populației pentru identificarea bărbatului, fără să le treacă măcar o clipă prin minte faptul că pedofilul era colegul lor, Eugen Stan, polițist la Brigada Rutieră.

Exclusiv: Ce se întâmplă acum, în închisoare, cu Eugen Stan, polițistul pedofil. Este ținut sub supraveghere strictă, 24 din 24 h

După ce a aflat că a fost condamnat la 19 ani de închisoare, polițistul pedofil a suferit un nou atac cerebral ușor. Impact.ro are toate informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Eugen Stan.

Exclusiv Ce se întâmplă acum, în închisoare, cu Eugen Stan, polițistul pedofil. Este ținut sub supraveghere strictă, 24 din 24 h
Eugen Stan a fost condamnat la 19 ani de închisoare cu executare

Bărbatul a fost în cele din urmă recunoscut și arestat, iar de atunci I s-au atribuit alte 16 cazuri de abuz sexual. Vorbim despre cazuri cu același sistem de operare, însă cu autor necunoscut. Pedofilul nu a recunoscut capetele de acuzare, însă magistrații au considerat că există suficiente probe care să facă legătura între ei și cazurile cu pricina. Ieri, după doi ani de la comiterea faptelor, Judecătoria Sectorului 6 l-a condamnat pe Eugen Stan la 19 ani de închisoare cu executare.

A suferit un nou atac cerebral și amenință că se sinucide

Vestea a picat ca un trăsnet asupra polițistului pedofil, care a izbucnit în hohote de plans, țipând că este nevinovat. Conform surselor, acesta ar fi suferit un atac cerebral minor, al doilea de când este arestat.

”Se află internat la spitalul penitenciarului. Starea lui este gravă, dar stabilă. Diabetul, însă, I se agravează de la zi la zi. Eugen Stan este în permanență supravegheat de cadrele medicale sau de gardieni, pentru că spune obsesiv că nu mai vrea să trăiască și că se va spânzura. Că nu suportă detenția și că e mai bine să moară. L-a afecta enorm și faptul că familia nu vrea să mai audă de el. Singurul copil, fiica din prima căsnicie, are 22 de ani, este mare, nu a suportat să audă ce a făcut tatăl ei, îl urăște, iar el a fost foarte afectat de toate aceste lucruri. I s-a făcut și o evaluare psihologică, iar din raport reiese că este capabil să recurgă la un gest extrem, să își ia viața”, au declarat sursele pentru Impact.ro.

Eugen Stan nu se află la primul mariaj. El a mai fost căsătorit timp de 15 ani cu o femeie cu care are și o fiică în vârstă de 22 de ani. Polițistul a fost părăsit de prima soție pentru că ar fi vândut pe ascuns o garsonieră, fără să o anunțe și pe aceasta în prealabil. Imobilul cu pricina trebuia să fie al fiicei lor, însă Eugen Stan l-a înstrăinat, iar soția nu a aflat nici până în ziua de astăzi ce a făcut acesta cu banii încasați.