ULTIMA ORĂ Olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-ar fi sinucis: unde ar fi recurs la acest gest

Ciprian Ioana 23.09.2019, 17:39
ULTIMA ORĂ Olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-ar fi sinucis: unde ar fi recurs la acest gest

Cetățeanul olandez acuzat că a ucis-o pe fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița s-ar fi sinucis, susțin surse din Poliția Română.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani din Olanda, suspectat că ar fi ucis-o pe fetița în vârstă de 11 de ani din Dâmbovița, și-ar fi pus capăt zilelor.

Se pare că s-ar fi aruncat în fața unui tren, în Olanda. El a părăsit sâmbătă România.

Bărbatul din Olanda, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița

Fetița în vârstă de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp. Prezenta urme de violență pe corp și se pare că moartea ei a fost brutală.

Medicii au stabilit că fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci strangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”
INML

Fetița dispăruse vineri, după ora 17:00. Ultima dată, a fost văzută plecând de la școală și îndreptându-se spre casă.

Cum a reușit să fugă din țară olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița

În doar câteva minute, însă, bărbatul ar fi răpit-o, ar fi urcat-o în mașina lui și ar fi demarat în trombă. Pe imaginile de supraveghere din zonă apare autoturismul bărbatului, care se pare că ar fi fost închiriat din București, acolo unde s-a și cazat olandezul pe timpul șederii în România.

Sâmbătă, bărbatul a plecat din România spre Olanda la bordul unui avion. Cazul din Dâmbovița fusese preluat de Parchetul General.

Specialiștii susțin că el avea profilul unui pedofil. De altfel, pe numele lui fusese deschis un dosar penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală.

Johannes V., în vârstă de 47 de ani, mai fusese cercetat în Olanda pentru alte infracțiuni, printre care și agresiune sexuală.

Anchetatorii au stabilit că nu este pentru prima dată când vine în România, el aflându-se la a patra vizită.

Citește AICI Cum a reușit să fugă olandezul din România, după uciderea fetiței

Urmăriți Impact.ro și pe