Detaliul șocant pe care l-au descoperit procurorii în trecutul lui Gheorghe Dincă. Gestul teribil pe care l-a făcut în urmă cu 10 ani

Diana Radu 05.12.2019, 10:54
Detaliul șocant pe care l-au descoperit procurorii în trecutul lui Gheorghe Dincă. Gestul teribil pe care l-a făcut în urmă cu 10 ani

Noi detalii șocante despre trecutul principalului suspect din cazul Caracal au ieșit la iveală. Se pare că Gheorghe Dincă are o istorie de abuz asupra femeilor și în special a fetelor tinere de foarte mult timp. Însă nimeni nu a spus până acum nimic despre gesturile teribile pe care le făcea acesta.

Gestul teribil pe care l-a făcut Dincă în urmă cu 10 ani: ”A fost surprins de părinții unei fetițe pe care o pipăia”

Bărbatul care este cercetat acum pentru răpirea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu e suspectat de un trecut de pedofil depistat, dar neraportat! ”Din capete de informații, dar la care lucrăm, bărbatul pare profilul de pedofil de implus, mai degrabă decât cel al unui sociopat atent și rațional”, a declarat unul dinte oamenii din caz, potrivit Libertatea.

Părinții unor fetițe de zece ani l-au suprins pe Gheorghe Dincă atunci când acesta o pipăia pe fetișa lor, însă nu au făcut nimic. ”Dincă a fost surprins de părinții unei fetițe pe care o pipăia”, spun surse judiciare. Fetița era a unor prieteni din cercul apropiat familiei, iar întâmplarea s-a petrecut acum zece ani. Aceste detalii au ieșit la iveală datorită procurorilor DIICOT care au început să cerceteze trecutul lui Gheorghe Dincă. De asemenea, dosarul Caracal a fost mutat acum de la Craiova la București.

Gheorghe Dincă are o istorie de abuz asupra femeilor
Gheorghe Dincă are o istorie de abuz asupra femeilor

”Ce greșim ca societate?”

Procurorii au mai aflat că în biografia lui Gheorghe Dincă există mai și alte episoade violente la adresa femeilor toate marcate de o malignă gravă. În plus, se pare că acesta nu avea un comportament mai decent nici față de soția sa, pe care o bătea și o înjosea fără nicio reținere.

Cei care l-au cunoscut pe Dincă spune că acesta s-a transformat cu încet încet și a prins și mai mult curaj, asta pentru că nu a fost penalizat până acum, nici de părinții fetiței pe care a pipăit-o, nici de rudele fetelor casnice pe care le-a violat de-a lungul timpului. Toate aceste fapte mostruase au fost ascunse sub preș.

”Treaba noastră este să descoperim infracțiuni, știm că nu e momentul dilemelor, dar, totuși, ce greșim ca societate? Dacă la 50 de ani, Gheorghe Dincă primea riposta normală, măcar blamul apropiaților sau al societății, poate că nu se ajungea aici”, a spus un magistrat care cunoaște cazul.

Urmăriți Impact.ro și pe