EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Brigitte Sfăt și fiul ei. ”A împins-o și…”. Scene incredibile în casa fostei soții a lui Ilie Năstase

Alexandra Andrei 22.06.2020, 20:05

După ce a fost bruscată de fiul său, Brigitte Sfăt nu vrea să îl mai întrețină pe tânăr și a ajuns la gesturi extreme. Ea a decis ca Robert să nu mai locuiască în casa ei.

Scene șocante în casa Brigittei Sfăt între aceasta și fiul ei

Brigitte Sfăt trece prin momente halucinante după ce, astăzi, și-a denunțat fiul la poliție. Din primele informații, Robert, în vârstă de 20 de ani, a dat un chef de zile mari în casa mamei sale, fără să o anunțe pe aceasta în prealabil. Împreună cu alți câțiva prieteni, tânărul a consumat alcool, a dat muzica la maximum și, spune chiar mama sa, ar fi consumat droguri. La un moment dat, Brigitte i-a reproșat fiului său că a făcut dezastru în casă și că trebuie să dea muzica mai încet. Conform informațiilor Impact.ro, băiatul ar fi început să râdă isteric împreună cu ceilalți prieteni, pentru ca mai apoi lucrurile să degenereze.

“A vrut să o dea pe mama lui afară din cameră, așa că a împins-o. Ea s-a opus și a urmat un schimb de îmbrânceli care s-ar fi terminat cu o bătaie în toată regula dacă nu intervenea Florin (n.r. Pastramă, soțul Brigittei)să îi despartă. Nervos, Robert a început să arunce cu lucruri pe jos, iar pe cele de valoare a început să le strângă val vârtej împreună cu prietenii săi, în timp ce Brigitte plângea în hohote. Băiatul a luat, mai apoi, cheile de la mașină, s-a urcat alături de ceilalți băieți în trombă. Brigitte a început să alerge disperată după el, rugându-l să nu ia mașina. Însă nu a avut cu cine să se înțeleagă”, au povestit surse apropiate familiei pentru Impact.ro. 

Robert (stânga) fiul Brigittei, are 20 de ani
Robert (stânga) fiul Brigittei, are 20 de ani

Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a dat fiul afară din casă!

Ajunsă la capătul puterilor, Brigitte este hotărâtă să nu-i mai treacă fiului său cu vederea toate relele pe care le face. În urmă cu câteva ore, ea i-a strâns hainele lui Robert și i le-a pus la ușă, schimbând și yala de la casă. “Nu mai poate suporta nici ea, a trecut cu vederea multe lucruri. I-a furat bijuterii din casă, tablouri, chiar și electrocasnice. A ajuns la capătul puterilor. Mereu i-a dat șanse lui Robert, mereu a încercat să îl aducă pe calea cea dreaptă. Nu s-a putut. Acum l-a dat afară din casă și i-a spus să nu se mai întoarcă. A ajuns să fie bruscată în casă de propriul copil. Este terminată psihic și suferă pentru că i-a făcut plângere penală fiului său, dar nu a mai avut altă opțiune, le-a încercat pe toate. Brigitte speră ca instanța să îl oblige pe fiul său să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Are probleme și cu alcoolul și cu drogurile. A nimerit într-un anturaj foarte prost. Băieții aceia se droghează și profită de el ca să își cumpere substanțe. Robert are bani și are de unde să cheltuiască”, ne-a mărturisit aceeași sursă.

Cine este Robert, fiul Brigittei

Tânărul este copilul pe care Brigitte îl are cu primul său soț, omul de afaceri Octavian Sfăt. Robert are 20 de ani, a învățat la colegiul german Goethe, cochetează cu muzica și visează să ajungă un artist celebru. El a declarat că a fost crescut până la vârsta de 14 ani de bunicii de la Timișoara și că nu are deloc o relație bună cu mama sa, care nu îl încurajează să își urmeze visele.

Brigitte a avut o viață familială extrem de tumultoasă, ea fiind căsătorită de patru ori până în acest moment. Cu actualul soț, Florin Pastramă, s-a cunoscut la emisiunea Ferma de pe Pro TV, iar cei doi au șocat opinia publică după ce s-au căsătorit la scurt timp după terminarea filmărilor. Inițal, se crezuse că Brigitte fusese chiar lovită de Pastramă!