Brigitte Sfăt, declarație șoc! Ce anunț a făcut despre soțul ei, Florin Pastramă

Diana Radu 19.06.2020, 15:20
Brigitte Sfăt, declarație șoc! Ce anunț a făcut despre soțul ei, Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a dezvăluit că nu își scapă nicio secundă soțul din ochi, de frică să nu fie înșelată din nou. Fosta soție a lui Ilie Năstase a rămas cu aceată teamă, însă de această dată este convinsă nu se mai lăsa păcălită încă o dată.

Brigitte Sfăt este cu ochii în permanență pe soțul său, Florin Pastramă

Bruneta recunoaște că se teme să nu fie din nou înșelată. În acest sens, aceasta a instalat camere de filmat în toată casa pentru a știi fiecare mișcare pe care o face soțul său. Astfel, Brigitte Sfăt a vrut să se asigure că soțul îi este fidel.

„I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit… Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot”, a declarat Brigitte pentru wowbiz.ro.

brigitte sfat, florin pastrama, declaratii
Brigitte Sfăt este cu ochii în permanență pe soțul său, Florin Pastramă

Cu toate că Brigitte Sfăt se așteaptă oricând ca soțul său să calce strâmb, aceasta a infirmar zvonurile despre un posobil divorț. Bruneta spune că se simte o femeie iubită și norocoasă în brațele lui Florin și acesta a susținut-o întotdeuna. Mai mult, aceasta recunoaște că a ajutat-o inclusiv finaciar, atunci când a avut nevoie.

„A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase, pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta. La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară.

Și dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că am și achitat niște datorii pe care le aveam eu”, a declarat Brigitte pentru sursa citată.

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma, iar de atunci au rămas împreună în ciuda celor care nu le dădeau nicio șansă. Aceștia s-au căsătorit în iulie anul trecut, iar de atunci bruneta nu-l mai scapă din ochi.

Urmăriți Impact.ro și pe