EXCLUSIV. Ce îi aduce acasă lui Ciprian Marica iubita înșelată. Ioana Marcu, imagine inedită în București

Andreea Bisinicu 27.01.2021, 15:08

Ce îi aduce acasă lui Ciprian Marica iubita înșelată. Cum a fost surprinsă Ioana Marcu la cumpărături. Surpriză mare, atunci când a deschis portbagajul mașinii. Ce a procurat frumoasa blondină te va amuza, cu siguranță. Imaginile inedite surprinse de paparazzi impact.ro spun totul.

Ce îi aduce acasă lui Ciprian Marica iubita înșelată

Iubita înșelată a lui Ciprian Marica este o gospodină de nota 10. Nu cu foarte mult timp în urmă, paparazzi impact.ro au surprins-o pe frumoasa Ioana Marcu singură la cumpărături, în Metro Băneasa. Îmbrăcată casual, cu o pereche de colanți mov, o bluză albă de trening și adidași albi, frumoasa blondină și-a strâns părul în coadă și a purtat masca de protecție, astfel încât nimeni nu a recunscut-o în parcarea supermarketului. Printre cartoane cu ouă și alte produse alimentare, Ioana a cumpărat și un sac mare de pufuleți.

După ce a încărcat sacoșele cu cumpărături în portbagajul mașinii, Ioana a dus căruciorul înapoi la locul de unde l-a luat, ca un cetățean responsabil. Binențeles că pufuleții sunt o alegere perfectă pentru frumoasa blondină, care are o siluetă de invidiat. Ioana a optat, cu siguranță, pentru o variantă slabă în calorii pentru serile în care ea și faimosul ei iubit, Ciprian Marica, se relaxează serile ronțăind gustări, urmărind împreună serialele preferate sau chiar meciuri de fotbal.

Iubita lui Marica a cumparat un sac de pufuleti
Iubita lui Marica a cumparat un sac de pufuleti

Cum l-a iertat Ioana pe Ciprian Marica, după ce a înșelat-o

Ce nu iartă omul din iubire? Toată lumea știe povestea de acum aproape un an când Ciprian Marica a fost prins înșelându-și iubita cu o altă femeie, la un hotel din Cluj. După acel episod de adulter, se pare că Ioana l-a iertat pe finanțatorul echipei Farul Constanța și a hotărât să mai dea încă o șansă relației lor. Totul s-a întâmplat la începutul anului 2020, când fostul atacant al lui DFB Stuttgart a fost prins în fapt chiar de soțul amantei sale, Florin Muntean, care este și prieten cu Marica.

Soțul amantei fostului mare fotbalist al echipei naționale a României a filmat momentul în care a bătut la ușa camerei unde știa că se află soția sa, Ana, și a răspuns Ciprian Marica, dezbrăcat complet, purtând numai un prosop în jurul taliei. Fostul sportiv și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze public familiei sale, iar acest lucru a convins-o pe Ioana, iubita lui, să revină la sentimente mai bune.

Ioana Marcu a dus inapoi caruciorul de unde l-a luat, semn ca este un cetatean responsabil
Ioana Marcu a dus inapoi caruciorul de unde l-a luat, semn ca este un cetatean responsabil

Cei doi s-au împăcat și formează o familie frumoasă, împreună cu cei doi băieți ai lor. Ciprian Marica a avut parte de multă susținere din partea nașilor săi, Cristi și Adelina Chivu, care, conform unor surse apropiate cuplului, l-au sfătuit pe fostul atacant al naționalei să lupte pentru familia sa.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap.”, au declarat surse din anturajul lui Ciprian Marica pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe