Exclusiv: Moment încordat, într-un bloc din Mamaia! Ciprian Marica și Ioana au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul acesteia. Ce a urmat

Alexandra Andrei 27.07.2020, 16:05

Ciprian Marica ar face orice pentru ca soția lui să uite despre momentul infidelității acestuia, însă soarta are cu totul și cu totul alte planuri pentru el. Dovadă stă faptul că el a dat nas în nas, la mare, cu fosta amanta și soțul acesteia, care până de curând îi era prieten.

Momente  încordate între Ciprian Marica și Ioana, după ce au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul ei

La sfârșitul lunii aprilie, milioane de români au văzut și comentat filmuletul în care fostul fotbalist Ciprian Marica apare într-o filmare, la bustul gol, înfășurat decât într-un prosop, pe holul unui hotel. Conform dezvăluirilor din acel moment, acesta ar fi avut o relație de amantlâc cu Ana, nimeni alta decât soția prietenului său, Florin Muntean, fiul fostului patron de la Transgaz. Cel care a făcut filmarea este chiar Florin care, bănuind că soția îl înșeală, a urmărit-o. Întâmplarea ar fi avut loc anul trecut, într-un hotel din Cluj, iar Marica a fost nevoit să meargă acasă la soție și să îi spună chiar el că a călcat strâmb.

Exclusiv: Moment încordat, într-un bloc din Mamaia! Ciprian Marica și Ioana au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul acesteia. Ce a urmat
Ciprian Marica a dat nas în nas cu presupusa lui amantă, când era alături de Ioana, partenera lui de viață

După câteva săptămâni de dispune, Ioana a decis să îi mai acorde o șansă lui Ciprian, iar Florin și-a iertat, la rândul său, soția. Cei patru credeau că povestea a fost dată uitării, însă publicarea filmării a răscolit acel episod. S-au scris sute de articole pe seama acestui subiect, iar fanii l-au apostrofat pe Marica, însă cea mai afectată a fost, fără dar și poate, Ioana.

S-a întâlnit cu amanta pe palierul blocului. Ce s-a întâmplat între ei la scurt timp

În încercarea de a închide acest subiect, Marica a dat o scurtă declarație presei, prin care și-a recunoscut, voalat, infidelitatea, și a cerut iertare familiei sale, iar mai apoi a depus o plângere la poliție, încercând să afle cine este persoana care a dat publicității acea înregistrarea video. De atunci, fostul fotbalist a făcut tot ceea ce i-a stat în puteri pentru ca soția lui să treacă peste această cumpănă, iar familia să nu se destrame.

De curând, Marica și Ioana s-au aflat pe litoralul româesc, acolo unde patronul echipei Farul Constanța deține un hotel și o plajă. Tot în Mamaia el deține un apartament de lux, într-un complex rezisdențial, unde îi are ca vecini, surpriză, pe Florin Muntean și soția lui, Ana. Și cum de ce ți-e frică, de aia nu fugi, recent, cei patru au dat nas în nas pe palierul blocului. Cei doi foști amanți au încercat din răsputeri să își evite privirile, în timp ce soții încornorați și-au intersectat privirile pentru câteva secunde și s-au salutat printr-un semn discret din cap. Nu a existat niciun schimb de replici, ba din contră. Fiecare s-a retras cât a putut mai repede, pentru ca stânjenitorul moment să dureze cât mai puțin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...