EXCLUSIV. Ce făcea Lora în timp ce toată lumea era la vot. Cu cine s-a afișat în București

Iancu Andreea 07.12.2020, 14:07
EXCLUSIV. Ce făcea Lora în timp ce toată lumea era la vot. Cu cine s-a afișat în București

Ieri a fost o zi cu emoții pentru politicienii din România, care au așteptat cu sufletul la gură rezultatele la alegerile parlamentare 2020. Lora, pe de altă parte, a ales să își ocupe timpul într-un mod relaxant, departe de agitația din sfera politică. Artista și iubitul său au fost surprinși de paparazzi impact.ro într-un loc cunoscut din București.

După cinci luni de izolare în Bali, Lora se bucură de revenirea acasă

Anul ce urmează să se încheie în curând a fost unul extrem de dificil. Pandemia a schimbat viața multora dintre noi, iar vedetele nu au scăpat nici ele de efectele crizei epidemiologice. Pentru că se aflau într-o vacanță în Bali atunci când au fost instituite restricțiile de circulație, Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu au rămas blocați pe insula exotică. Totuși, dincolo de frumusețile pe care le-au putut admira și de relaxarea de care s-au bucurat pe parcursul celor cinci luni, tot mai bine e acasă.

La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată aici. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea, a povestit ea pentru click.ro, în urmă cu mai mult timp.

Artista și iubitul său, alături de o prietenă au fost surprinși de paparazzi în ziua votului
Artista și iubitul său, alături de o prietenă au fost surprinși de paparazzi în ziua votului

Cântăreața și iubitul său, la plimbarea de duminică

Pentru că ieri a fost o zi obișnuită de weekend, artista a ales să petreacă timpul într-un mod relaxant, la o plimbare alături de iubitul său și de o prietenă. Aceștia au fost surprinși de fotoreporterii impact.ro în parcarea de la mall Băneasa, unde au petrecut câteva ore prin magazine, în timp ce alți cetățeni se aflau probabil la vot.

După o perioadă în care au fost nevoiți să stea departe de România, Lora și Ghenu se bucură acum de „libertatea” de acasă, unde situația epidemiologică nu este chiar bună. Astfel, masca de protecție nu le-a lipsit celor doi parteneri și nici însoțitoarei lor. Cel mai probabil au ales să se întâlnească astfel cu o persoană cunoscută și din cauza restricțiilor privind petrecerile cu un număr mare de persoane. Totuși, cei doi iubiți s-au bucurat de o duminică plăcută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...