Cu cine s-a iubit Lora înainte să se mărite. Relația cu un bărbat celebru despre care nu s-a știut până acum

Ana Anitoiu 10.11.2020, 14:03
Cu cine s-a iubit Lora înainte să se mărite. Relația cu un bărbat celebru despre care nu s-a știut până acum

Lora a dezvăluit cu cine s-a iubit înainte de a se mărita. Este vorba despre un bărbat celebru. Legătura dintre ei a rămas secretă, până acum.

Cu cine s-a iubit Lora înainte de a se mărita

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Lora a recunoscut că s-a iubit cu un băiat celebru, înainte de a se mărita. Relația lor a durat câteva luni, în urmă cu aproximativ 10 ani.

Mai exact, Lora a spus că a avut o relație cu Iulian, fratele lui Marius Moga. Presa nu a aflat atunci de legătura dintre cei doi.

”Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Cu cine s-a iubit Lora inainte sa se marite. Relatia cu un barbat celebru despre care nu s-a stiut
Doinita Oancea

Lora, acuzații la adresa Doiniței Oancea

De asemenea, Lora a vorbit despre Doinița Oancea, la cinci ani după ce ea a fost criticată că i-a furat logodnicul actriței, pe Ionuț Ghenu, chiar dacă ele erau prietene la acea vreme.

”Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus Lora, fără să ezite, despre Doinița Oancea, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

”Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma.

Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan (Dan Badea, n.r.) nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, spunea Lora, la începutul relației cu managerul ei.

Doinița Oancea a spus, după despărțirea de Ionuț Ghenu, că a slăbit aproximativ 10 kilograme, din cauza suferinței pe care i-a provocat-o separarea.

”Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez.

Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două”, a spus pe atunci Doinița Oancea.

Doinița Oancea are în prezent o relație cu un artist plastic, absolvent al Universității Naționale de Artă. L-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul ”Super Trip”, de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...