EXCLUSIV. Ce făcea iubita lui Dennis Man în timp ce fotbalistul semna contractul vieții în Italia. Imaginile spun totul

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 28.01.2021, 14:07

Dennis Man a plecat în Italia, ca să semneze contractul vieții sale cu Parma, pe cinci ani. În timp ce fotbalistul trăiește emoțiile acestei zile importante, în urma căreia va câștiga 1,2 milioane de euro pe sezon, iubita lui a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro. Iată ce făcea tânăra, în lipsa jucătorului de fotbal.

Ce făcea iubita lui Dennis Man în timp ce fotbalistul semna contractul vieții sale

În timp ce iubitul ei Dennis Man a pornit spre Italia pentru semnarea contractului cu Parma, precedată de o evaluare medicală, tânăra, Alexandra Ionela Grigoriță, a fost surpinsă de fotoreporterii Impact.ro la cumpărături, alături de o prietenă. Splendida șatenă a spălat Porshe-ul în valoare de 150.000 de euro al partenerului ei, în ciuda faptului că ningea puternic. A făcut mici cumpărături și a pornit spre casă.

Îmbrăcată cu o geacă lungă, o pereche de ghete și o pereche de blugi, iubita lui Dennis Man nu a uitat să poarte și o mască de protecție. Prietena ei, îmbrăcată tot cu o giacă voluminoasă și încălțată cu ghete, a ajutat-o să încarce plasele de cumpărături în mașina de lux.

EXCLUSIV. Ce facea iubita lui Dennis Man in timp ce fotbalistul semna contractul vietii in Italia. Imaginile spun totul
Iubita lui Dennis Man si prietena ei

Cine este iubita lui Dennis Man. De cât timp au o relație

Dennis Man, în vârstă de 22 de ani, are o relație de aproape șapte ani cu Alexandra Ionela Grigoriță, care a fost Miss Arad în anul 2014. Ea i-a fost aproape încă din perioada în care el era la UTA, precum și de-a lungul perioadei lui la FCSB. Tânăra publică adesea fotografii cu fotbalistul, semn că relația lor continuă să fie puternică.

Tânărul fotbalist Dennis Man și-a deschis propria linie vestimentară, Signed98, și a implicat-o în afacere și pe iubita lui. Au început de la un model de hanorac și au ajuns să vândă și alte articole vestimentare, precum tricouri și pantaloni de trening.

Iubita lui Dennis Man, declarații de dragoste pentru fotbalist

În afară de fotografiile cu el pe care le-a publicat, iubita lui Dennis Man și-a făcut cunoscută iubirea pentru el, prin câteva declarații de dragoste alăturate imaginilor. Cei doi au pozat împreună și de Revelion, semn că n-au lăsat anul 2021 să înceapă fără să se bucure de timp unul în compania celuilalt.

”Iubirea mea”, ”Totul”, ”Sunt mândră de tine, dragostea mea”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a publicat iubita fotbalistului, ca hashtag-uri, alături de imagini în care apar împreună în diverse circumstanțe, precum pe plajă, de zile de naștere ori în zile obișnuite, când Dennis Man își demonstra talentul pe teren.

Suporterii echipei Parma, entuziasmați de sosirea lui Dennis Man

În Italia, suporterii echipei Parma sunt entuziasmați de sosirea lui Dennis Man. Amenințată cu retrogradarea, echipa are nevoie rapid de puncte. Duminică, va juca în deplasare cu Napoli. Fanii așteaptă cu sufletul la gură ca românul să intre pe teren și speră ca el să facă diferența în Serie A.

”Dennis Man vine la Parma și în viitor îl va înlocui pe Gervinho. E o promisiune uriașă”, ”E un potențial uriaș, un excelent tânăr fotbalist”, ”Cu Man și Mihăilă putem produce două talente foarte mari”, și ”Super mișcare pentru el și pentru Parma. Cu el și cu Gervinho pe benzi, fotbalul antrenorului D’Aversa ar putea deveni entuziasmant”, au fost câteva dintre comentariile suporterilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...