FOTO EXCLUSIV Oana Lis n-a ținut cont de vremea rea și a parcurs o distanță uriașă pentru un lucru extrem de banal. Cum a fost zărită aceasta

Iancu Andreea 12.01.2021, 12:31

Oana Lis a decis să se bucure de viață, în ciuda vremii și astfel a pornit la pas prin București. Vedeta nu a mai ținut cont de frigul de afară și a bătut un drum destul de lung, pe jos, pentru un scop neașteptat.

Plimbare lungă prin București pentru o cafea

Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți încă din 2011, deci relația celor doi este cât se poate de relaxată. La fel cum a fost și plimbarea pe care Oana Lis a ales să o facă recent, în ciuda frigului de afară. Vedeta a fost surprinsă de reporterii impact.ro pe străzile din București, în timp ce mergea să își cumpere o cafea din zona Alba Iulia. Oana a plecat de acasă, din zona Ștefan cel Mare și a ajuns tocmai la piața Alba Iulia, chiar dacă vremea nu era una tocmai ideală pentru plimbare. Îmbrăcată gros, dar purtând totuși și o geantă cochetă, Oana a ales o cafea la pachet după ce s-a luptat puțin cu troienele de zăpadă.

Oana Lis, plimbare de una singură, pe străzile din București
Oana Lis, plimbare de una singură, pe străzile din București

Oana Lis, singură de ziua ei

Pandemia a schimbat modul în care își petrec oamenii zilele de sărbătoare. Oana Lis, care și-a serbat de curând ziua onomastică, a ales să petreacă fără compania prietenilor, așa cum era obișnuită până acum. În locul petrecerilor cu fast, soția lui Viorel Lis a decis să își rezerve o zi numai pentru ea și s-a plimbat prin oraș, în timp ce soțul său îi pregătea o surpriză acasă.

Înainte mă petreceam mult mai frumos, astăzi m-am scos singură în oraș, am mâncat ceva bun. Mi-e dor de petrecerile de dinainte, nu pot să spun că sunt în culmea fericirii, dar fiecare zi e frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea așa cum e. Doamne ajută să am toată viața bani să ies singură în oraș. Când eram mică eram foarte rușinoasă. Am observat că multor femei le este jenă să se ducă singure undeva. Dar psihologia m-a învățat să mă obișnuiesc să stau singură. Mă bucur de singurătatea mea. Este normal să mă feresc de prieteni perioada asta pentru a-l proteja pe Viorel cât voi mai putea, a povestit Oana la Antena Stars.

Oana are mai multă grijă în această perioadă pentru că soțul său, Viorel, se numără printre persoanele din grupa de risc în cazul unei infectări cu coronavirus. Astfel, deși nu au ieșit împreună în oraș, Oana s-a gândit să îi aducă și lui câteva bunătăți acasă. Deși iubea cadourile, soția lui Lis mărturisește că a fost surprinsă să primească multe daruri neașteptate, chiar și virtuale, de la persoane mai puțin cunoscute.

Mă duc să îi iau o prăjitură să îi fac cinste și lui Viorel. A luat pensia, o să îmi dea niște bani din pensia lui. Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale. Cadouri am primit mai mult virtuale, urări foarte multe de la oameni dragi, dar și de la oameni mai puțin apropiați de pe internet, oameni care nu credeam că se gândesc la mine. M-am bucurat și mă bucur de fiecare mesaj, de fiecare energie bună care vine spre mine, a completat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...