Familia Lis, achiziție de lux după izolare! Costă peste 20.000 de euro

Iancu Andreea 09.06.2020, 18:09

În timp ce întreaga economie mondială este în colaps, se pare că pentru unii încă mai există resurse. Oana și soțul său, Viorel Lis, se bucură de noua achiziție. Blonda a făcut publice imaginile cu obiectul de peste 20.000 de euro.

Soților Lis le merge bine, chiar și după izolare

Multe companii s-au închis, oamenii au fost disponibilizați, drept pentru care economiile au fost singura soluție pentru a supraviețui. Totuși, există și situații fericite, în ciuda pandemiei și crizei economice. Oana Lis pare să fi descoperit o soluție minune, prin care a reușit chiar să se răsfețe după izolare. Vedeta a făcut cunoștință tuturor fanilor cu noua membră a familie Lis.

Oana s-a fotografiat alături de o mașină nouă, marca Volkswagen, pe care cu siguranță a cheltuit o sumă generoasă. Valoarea acesteia este estimată la peste 20.000 de euro.

Vedeta chiar glumește, postând și un mesaj amuzant alături de imaginile cu noua mașină, motivând achiziția prin faptul că alte locuri pe care obișnuia să le frecventeze au fost închise.

A fost plictiseala mare lunile astea, dar cu magazinele, restaurantele închise…am reușit sa-mi iau si eu masina noua si sa renunț la căruța!???

Glumeață din fire, Oana a motivat achiziția făcută printr-un mesaj către fanii săi Foto - Instagram
Glumeață din fire, Oana a motivat achiziția făcută printr-un mesaj către fanii săi
Foto – Instagram

Pe de alt parte, Oana și-a umplut timpul în perioada izolării studiind pentru masterul pe care îl urmează. Aceasta este o studentă conștiincioasă, care își dorește să reușească ceea ce și-a propus.

Totodată, ieșirea din izolare și redeschiderea teraselor i-a adus Oanei pofta de ieșit în oraș. Soția lui Viorel Lis a ales să se bucure de o masă pe cinste la un restaurant de lux. Aceasta se bucură în continuare de viață, este veselă și mereu zâmbitoare, așa cum ne-a obișnuit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...