EXCLUSIV. Ce este obligat să facă pentru bani Ștefan Bănică. Decizia luată de șefii de la Antena 1

Simona Ecovoiu 10.03.2021, 13:50

Pandemia de coronavirus a tras pe dreapta, anul trecut, exact pe vremea aceasta, echipa emisiunii-concurs ”Next Star” (Antena 1), care are mari șanse să se reunească, pe 15 martie. Dan Negru, gazda show-ului de top, și celebrii jurați Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa, sunt însă nevoiți să lucreze, timp de 8 zile, la foc-automat. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, totul despre condițiile grele de lucru.

”Prezentatorii și jurații vor fi nevoiți să se testeze, copiii-concurenți și însoțitorii lor, bunici sau părinți, vor avea nevoie de un certificat medical”

Dan Negru a dus teribil dorul ”Next Star”, cea mai afectată emisiune, pe timpul pandemiei Covid-19, filmările fiind amânate de trei ori într-un an. Iată însă că a venit și ziua cea mare, iar întreaga echipă are mari șanse să se reunească, pe 15 martie, la Antena 1, pentru continuarea ediției de anul trecut, înregistrată doar pe jumătate.

Surse din Antena 1 ne-au oferit detalii, în exclusivitate, despre condițiile speciale de lucru: ”Prezentatorii și jurații vor fi nevoiți să se testeze, copiii-concurenți și însoțitorii lor, bunici sau părinți, vor avea nevoie de un certificat medical, pentru a fi excluse din start necazurile. Și programul de Revelion a fost filmat în aceleași condiții, cu toții au purtat mască, în pauze, și s-a respectat distanțarea. Vor primi mâncare la pachet, sigilat, li se vor pune la dispoziție dezinfectanți, totul va fi atent supravegheat, pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească”.

EXCLUSIV. Ce este obligat sa faca pentru bani Stefan Banica. Decizia luata de sefii de la Antena 1
Dorian Popa, Loredana Groza si Stefan Banica

Filmările se vor avea desfășura la foc-automat: ”Se va munci 8 zile consecutiv, câte 12 ore pe zi!”

Dacă celelalte ediții ale emisiunii-concurs au fost realizate lejer, cu pauză între filmări de câteva zile, iată că, de data aceasta, totul va fi foarte strâns: ”Nu este timp de pierdut, în București este scenariu roșu, cu toții se tem să nu fie iar suspendate filmările. Se va munci enorm, timp de 8 zile, începând din 15 martie, nu vor lua pauză nici în weekend”.

”Dan Negru și jurații Dorian Popa, Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza vor munci timp de 12 ore, zilnic, așa că nu e deloc ușor. Dar ei sunt veterani în televiziune, pe platourile de filmare nu vor fi probleme. În plus, au sărit în sus de bucurie că revin, munca lor înseamnă și bani. Cum concerte nu sunt, televiziunea rămâne, încă o vreme, cam singura și majora sursă de venit, pentru artiști”.

Ștefan Bănică Jr a susținut primul concert, pe 8 Martie, cu sala ocupată doar 30%. A vândut rapid toate biletele

Ștefan Bănică Jr a vândut ca pâinea caldă biletele pentru concertul ”Te iubesc, femeie!”, susținut pe 8 Martie, la sala Gloria, unde, conform regulilor, sala a fost ocupată de spectatori în proporție de doar 30%.

”Biletele s-au epuizat deja, într-o singură zi, ceea ce înseamnă ca vă e dor de noi. Și mie mi-e dor de voi! Și singura posibilitate de a ne reîntâlni cu voi. Este o experiență total nouă pentru mine, dar o să facem tot posibilul să vă simțiți ca și cum ați fi acolo. Vă reamintesc, va fi un concert interactiv, în care voi comunica cu voi, cei care ne veți urmări online”, a scris artistul, pe Facebook, înainte de concertul de succes, pentru care Ștefan și colegii lui de trupă au muncit enorm.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...