EXCLUSIV. Câți bani încasează Loredana Groza pentru a fi jurat la Next Star. Suma e impresionantă

Alexandra Andrei 18.02.2020, 16:11
EXCLUSIV. Câți bani încasează Loredana Groza pentru a fi jurat la Next Star. Suma e impresionantă

Loredana Groza este una din cele mai iubite și apreciate artise din România, fiind una din solistele a cărei muzică s-a pliat de-a lungul mai multor generații. Experiența și succesul au făcut-o să fie râvnită în cadrul a tot mai multe show-uri și proiecte. Recent, vedeta a semnat cu Antena 1. Suma a fost deja dezvăluită.

Cât încasează Loredana Groza din contractul cu Antena 1

Lorenda Groza și-a început cariera cu un single de debut care și astăzi este primit cu la fel de multă bucurie de publicul larg: „Bună seara, iubito”. Albumul în care s-a regăsit melodia faimoasă a purtat același nume, fiind lansat în 1988. Pe lângă aparițiile sale la concerte susținute în toată țara, Loredana Groza este un om televiziune de necontestat.

După ce a colaborat vreme de două decenii cu Pro TV, Loredana Groza a decis recent să semneze cu televiziunea concurentă, Antena 1. Vedeta a renunțat la titulatura de antrenor în cadrul emisiunii „Vocea României” pentru a fi jurat la emisiunea Next Star, care fi prezentată de nimeni altul decât celebrul Dan Negru. Loredana Groza va fi, așadar în juriul emisiunii Next Star, alături de un alt artist celebru din România și anume Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza, sumă impresionantă de la Antena 1. Foto: Inquam Photos / Stefan Sandu
Loredana Groza, sumă impresionantă de la Antena 1. Foto: Inquam Photos / Stefan Sandu

Potrivit unor surse Impact.ro, Loredana încasează o sumă impresionantă, care se ridică la 50.000 de euro pentru a fi jurat al emisiunii Next Star, în cadrul celui de-al zecelea sezon.

Emisiunea va fi destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Primele castinguri pentru emisiune au început deja luna trecută, pe 10 și 11 ianuarie, unde copii talentați din București și din împrejurimi s-au prezentat la audiții. Mai mult, în mai multe orașe din țară au fost organizate castinguri, printre care: Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Chișinău și Galați.
În sezonul cu numărul nouă din emisiunea de talente Next Star, prezentată de Dan Negru a ieșit câștigător Mihai Dobre, un băiețel din București care i-a uimit pe toți cu mintea sa strălucitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...