EXCLUSIV. Ce a făcut, de fapt, Ramona Gabor la ultima vizită în România. Abia acum s-a aflat

Ioana Bucur, Alexandra Andrei 08.03.2021, 14:11

Redacția Impact a aflat, în exclusivitate, ce a făcut, de fapt, Ramona Gabor la ultima vizită în România. Rămasă fără părinți, frumoasa brunetă a plecat departe de țară. După nouă ani petrecuți acolo, „acasă” pentru ea înseamnă Dubai, iar gestul făcut recent a dovedit asta. Sora Monicăi a vrut să țină totul secret.

Ce a făcut, de fapt, Ramona Gabor la ultima vizită în România

Redacția Impact a aflat, în exclusivitate, ce a făcut Ramona Gabor la ultima vizită în România. Bruneta a petrecut câteva zile în țară, nu pentru a se relaxa, ci ca să rezolve câteva probleme legate de familie și moștenire. După aproape nouă ani petrecuți în Dubai, poate spune că se bucură de un succes uriaș. A lucrat ca model, iar anul trecut și-a deschis propria afacere, din care a câștigat sume frumoase de bani, chiar în perioadă de pandemie. Se pare că nu a uitat, însă, de familia rămasă în România și a decis să facă un gest superb pentru sora sa cea mare.

Ramona Gabor a mers împreună cu sora ei, Alina, şi i-a donat partea de apartament ce i se cuvenea după moartea tatălui. Vorbim despre apartamentul din Bacău în care au copilărit cele trei, înainte de a pleca fiecare pe drumul ei.

Cum face, de fapt, Ramona Gabor bani in Dubai. De cand nu s-a mai vazut cu sora ei, Monica (Exclusiv)
Ramona Gabor

Cum face Ramona Gabor bani în Dubai

Bruneta a dezvăluit recent, într-un interviu acordat Impact, că, în acest moment, Dubai este „acasă” pentru ea, dar că asta nu înseamnă că este pregătită să își trăiască restul vieții acolo. În plină pandemie de coronavirus, Ramona Gabor a devenit femeie de afaceri și se bucură de un succes uriaș. N-avea cum să fie altfel, având în vedere că primește ajutor de la două persoane foarte importante pentru ea. Românca a lansat o colecție de parfumuri ce pot fi cumpărate și de clienții din Europa, inclusiv România.

„Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”, a spus Ramona Gabor, pentru redacția Playtech-Impact.

Pentru a-și pune pe picioare și promova noua afacere, Ramona Gabor a primit ajutor important de la sora ei, Monica, și soțul acesteia, faimosul Mr. Pink. El, cu sfaturi financiare, ea, cu redactarea textelor pentru prezentarea produselor.

„Încerc continuu să evoluez pe toate planurile”

La 31 de ani, Ramona Gabor mărturisește că încă nu este pregătită să se căsătorească. Românca visează la momentul în care se poate întâlnit cu surorile sale, în formulă completă.

„De când am plecat din țară, foarte multe s-au schimbat. Noi cu toții ne schimbăm, într-o oarecare măsură, de la an la an, dacă nu chiar de la zi la zi. Personal, încerc continuu să evoluez pe toate planurile: emoțional, spiritual, mental și fizic. Viața este plină de momente atât grele, cât și frumoase. În prezent, îmi doresc să trecem cu toții peste această perioadă complicată, să mă revăd cu surorile mele cât mai curând și să cresc această afacere, încet, dar sigur”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...