Cum face, de fapt, Ramona Gabor bani în Dubai. De când nu s-a mai văzut cu sora ei, Monica (Exclusiv)

Ana Anitoiu 08.01.2021, 17:22

Ramona Gabor a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, cum face bani în Dubai, acolo unde este stabilită de peste nouă ani. Românca se bucură de succes chiar și în timpul pandemiei de coronavirus. Ea a mai spus și de când nu s-a mai văzut cu sora ei, Monica, precum și ce relație are cu soțul acesteia, misteriosul afacerist chinez Mr. Pink.

Cum face Ramona Gabor bani în Dubai

Ramonei Gabor îi merge de minune în Dubai. De altfel, deocamdată nici nu se vede locuind în vreun alt oraș. Noua ei afacere merge de minune, mai ales că are parte de un ajutor important în acest sens. Românca n-a lăsat deoparte cariera de model, dar pe lângă aceasta se ocupă cu lansarea unei game de parfumuri ce sunt vândute în Europa, inclusiv în țara ei natală.

“Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”, a spus Ramona Gabor, pentru redacția Playtech-Impact.

Cum face, de fapt, Ramona Gabor bani in Dubai. De cand nu s-a mai vazut cu sora ei, Monica (Exclusiv)
Ramona Gabor

De când nu și-a mai văzut Ramona Gabor sora și ce relație are cu Mr. Pink

Ramona Gabor a mai spus că nu s-a mai văzut cu sora sa, Monica Gabor, încă din anul 2018. Totuși, cele două se văd zilnic prin intermediul unor apeluri video. În plus, ea și cumnatul ei, miliardarul Mr. Pink, au o relație bună. El o ajută cu sfaturi pe partea financiară, în timp ce sora ei o ajută cu redactarea textelor pentru promovarea produselor.

“Ne vedem zilnic pe video calls. Să sperăm că în 2021 vom reuși să ne reîntâlnim, toate trei”, a mai spus Ramona Gabor, care a precizat că ultima oară a fost în România, în luna august a anului trecut, la Bacău, ca să își viziteze familia. Însă, atunci nu s-a întâlnit și cu Monica Gabor.

Ce face Ramona Gabor ca să fie în siguranță, în timpul pandemiei

Ramona Gabor a dezvăluit și ce face ca să rămână în siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus. Până acum, nu s-a infectat și nici nu a simțit ”starea de panică ce a fost creată” în Europa și Statele Unite ale Americii. Însă, ca măsuri de precauție, românca poartă mască de protecție, se spală cât mai des pe mâini și ia în fiecare zi suplimente cu vitaminele C și D și zinc.

În plus, ea a mărturisit că deși are 31 de ani, nu se gândește să se căsătorească. Ar vrea, în schimb, să își poată revedea surorile, cât mai curând. “De când am plecat din țară, foarte multe s-au schimbat. Noi cu toții ne schimbăm, într-o oarecare măsură, de la an la an, dacă nu chiar de la zi la zi. Personal, încerc continuu să evoluez pe toate planurile: emoțional, spiritual, mental și fizic. Viața este plină de momente atât grele, cât și frumoase. În prezent, îmi doresc să trecem cu toții peste această perioadă complicată, să mă revăd cu surorile mele cât mai curând și să cresc această afacere, încet, dar sigur”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...