Oana Zăvoranu o atacă pe Ramona Gabor. Ce face, de fapt, sora Monicăi în Dubai: „Totul este o minciună”

Ioana Bucur 18.02.2021, 13:54
Oana Zăvoranu o atacă pe Ramona Gabor. Ce face, de fapt, sora Monicăi în Dubai: „Totul este o minciună”

„Totul este o minciună!” Oana Zăvoranu o atacă pe Ramona Gabor. Bruneta a demontat, pas cu pas, „mirajul” luxului în care trăiește sora Monicăi. Cu ce s-ar ocupa ea, de fapt, în Dubai.

Oana Zăvoranu o atacă pe Ramona Gabor

Divele de pe rețelele sociale cad pradă una câte una. După ce le-a „rezolvat” pe Oana Roman, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Andreea Bănică și Andreea Mantea, acum, Oana Zăvoranu o atacă pe Ramona Gabor. Numind-o „Gulliver”, Zăvoranu susține că luxul în care pare că trăiește sora Monicăi în Dubai „este o minciună” și că modelul și-ar câștiga existența făcând „lucruri dubioase”.

„Gulliver (n.r – Ramona Gabor) vine dintr-o familie extrem de amărâtă și de modestă din c*** Moldovei. A venit împreună cu sora ei, Olive, (n.r – Monica Gabor) în București. A început cu niște prezentări de modă prin cluburi, pe la periferia Bucureștiului, unde se întâmpla toată chiloțăreala pe vremuri. Problema este că are tupeu mare pe ea. A făcut niște operații…a auzit și ea cu cât mai tai din nas cu atât crește tariful. S-a mai ajustat, pe colo-colo, și din acel moment a început să forjeze și tot felul de băieți de oraș. Gulliver s-a combinat cu un băiat de oraș, Gabi Bădălău. Și a fost dragoste mare până când și-a dat ea seama că s-ar putea să poată mai mult decât să aibă doar un Bădălău. S-a antamat cu un milionar cu lovele multe prin Bulgaria (…)

Profitând că sunt în țari străine și îndepărtate, Gulliver și Olive mint că sunt barosance, că se combină, că se mărită, că sunt milionare. Totul este un miraj, este o mare minciună pentru că, de fapt, ele fac lucruri dubioase”, a spus Oana Zăvoranu în episodul de miercuri, 17 februarie, a emisiunii sale online, „What the…by Oana Zăvoranu”.

Oana Zavoranu, atac direct la Gina Pistol. Declaratia brunetei despre iubita lui Smiley: De ce ma starniti?
Oana Zavoranu

„E genul de țoapă care distruge minți la greu”

Oana Zăvoranu a continuat seria presupuselor dezvăluiri, susținând că Ramona Gabor este o influență nefericită asupra tinerelor care o urmăresc fără să știe care este, de fapt, adevărul din Dubai. Trage un semnal de alarmă, sfătuind oamenii să nu creadă mereu ceea ce văd pe paginile de social media ale divelor de pe internet și că locurile în care se mândresc că au ajuns sunt, în realitate, accesibile oricui.

„Gulliver s-a dus la sora din America. A stat ce a stat pe acolo și și-a dat seama că nu este America de el, fapt pentru care s-a dus în Dubai. A auzit el că acolo plouă cu șeici, care fac mătănii, se rog de ea…vă dați seama că șeicii ăia, în atâtea femei frumoase și poate care mai au și minte le caută pe astea care vin din Moldova și când le găsesc sunt fierți pe ele. Gurile rele spun că ar avea un tarif de vreo 4000 de euro.

Mi se pare că Gulliver e genul de țoapă care distruge minți la greu. Postează în tot felul de ipostaze mincinoase. Ea nu călătorește așa, doar cu plapuma pe ea. E o minciună. Trebuie să înțelegeți că și voi dacă mergeți în Dubai, în orice restaurant, aveți acest view pe care-l arată ele în poze. Așa e acolo, oamenii sunt bogați, trăiesc în opulență. Să nu credeți că sunt locuri pe care voi nu le puteți accesa”, a completat controversata brunetă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...