EXCLUSIV Cazul Caracal: Ce se întâmplă cu sora Alexandrei Măceșanu, după ce a aflat că adolescenta e moartă și nu se mai întoarce acasă

Alexandra Andrei 17.02.2020, 19:47
EXCLUSIV Cazul Caracal: Ce se întâmplă cu sora Alexandrei Măceșanu, după ce a aflat că adolescenta e moartă și nu se mai întoarce acasă

Detalii cutremurătoare în cazul Caracal! După ce procurorii DIICOT au emis certificat de deces pe numele Alexandrei Măceșanu, subiectul a fost intens mediatizat atât în presa scrisă, cât și la televizor. Astfel, sora Alexandrei a aflat cu adevărat ce s-a întâmplat cu sora sa, lucru care a afectat-o puternic. Cum a reacționat micuța când a aflat că sora sa e moartă și că nu se va mai întoarce niciodată acasă?

Sora Alexandrei Măceșanu trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că sora sa e moartă

Irina, sora Alexandrei Măceșanu a fost informată de către părinții săi pentru a o proteja, că sora sa este plecată. Însă, micuța a aflat adevărul de la televizor după Sărbători și a fost puternic afectată atunci când a aflat că Alexandra a murit. Părinții Irinei au trimis-o pe fetiță de mai multe ori la psiholog pentru a o pregăti să înfrunte adevărul, însă aceasta a aflat tot, înainte de a fi pregătită, potrivit informațiilor Impact.ro.

După ce a aflat de la televizor că nu o va mai vedea niciodată pe sora sa, sânge din sângele ei, părinții i-au confirmat vestea tragică. Mai mult, tatăl său a dus-o pe copilă inclusiv la casa lui Gheorghe Dincă și i-a povestit întreaga acțiune. Acum, Irina este în stare de șoc și refuză să mai doarmă în patul, în care odinioară dormea cu sora sa. Având în vedere situația, părinții au trimis-o din nou pe Irina la psiholog de trei ori pe săptămână.

sora alexandrei macesanu, cazul caracal
Sora Alexandrei Măceșanu, trece prin clipe dureroase

”Irina nu vrea să mai doarmă în patul în care doarmea de când era mică alături de sora ei, ci s-a mutat în camera părinților. De asemenea, ea nu a mai vrut să meargă la antrenamentele de fotbal feminin și handbal, sporturi pe care le practică la nivel de performanță. Nu prea mai vorbește cu prietenii și nici nu mai iese la joacă”, au declarat surse pentru Impact.ro.

Familia Alexandrei Măceșanu, tânara în vârstă de 15 ani răpită și abuzată de Gheorghe Dincă, a fost chemată la DIICOT luni, 23 decembrie 2019, pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei. Însă, familia a refuzat să creadă că fiica lor a murit, ci cred cu tărie că aceasta este în viață și trebuie găsită. În plus, rudele Alexandrei au anunțat că vor depune plângere penală pe numele medicului de la IML, care a semnat actul de deces al fetei, în lipsa trupului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...