EXCLUSIV. Catrinel Sandu duce o viaţă de vis în America. Cum o răsfaţa soţul bogat. ”Mai rar fac asta bărbații din ziua de azi”

Dorina Alexandrescu 12.02.2021, 18:45

Catrinel Sandu, fosta bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), este extrem de fericită în America, unde locuiește de mai bine de zece ani. La 3 ani de la divorțul cu scântei de fostul mare jucător de tenis Gabriel Trifu, fosta vedetă tv cu trup de fotomodel este tratată ca o prințesă de actualul ei soț, Steve, medic stomatolog de profesie, alături de care duce o viață de vis. Anul trecut, întreaga familie s-a mutat într-o casă de lux din Florida. Reporterii impact.ro au stat de vorbă cu Mia Sandu, mama lui Catrinel, care locuiește alături de fiică, de nepoate și de ginere, în somptuoasa vilă în valoare de sute de mii de dolari.

„Pe Nicu l-am visat de mai multe ori, îmi spunea că este bine, acolo unde este”

V-ați mutat în SUA. V-ați acomodat?

Sunt foarte bine. Sunt în America din octombrie 2019, anul în care a decedat soțul meu, Nicu Sandu. Îmi este foarte dor de el și atât eu cât și Catrinel îl pomenim aproape în fiecare zi, pentru că Sara Maria, fiica cea mare a lui Catrinel, îi seamănă fizic foarte bine. Cea mică, Lara Nicole, este născută pe 26 decembrie, iar Nicu era pe 25 decembrie, sunt multe coincidențe. Fetele au amândouă calități fizice și gesturi de-ale lui, așa că el este prezent tot timpul cu noi.

Cât de greu vă este, după decesul soțului? De unde vă luați energia să mergeți mai departe?

Pe Nicu l-am visat de mai multe ori, îmi spunea că este bine, acolo unde este, dar că este mereu ocupat. Dar, să nu ne facem griji, sunt convinsă că el este tot timpul atent la ceea ce facem noi și este alături de noi. Mi-a fost și îmi este greu fără el. Viața mea s-a schimbat la această vârstă cu 360 grade. Pot spune că ne-a dat semne de dincolo de unde este. Spre exemplu, când Catrinel și Steve au vizionat casa superbă în care ne-am mutat au fost surprinși și ei și agentul, când, în interior, au găsit un porumbel alb. În condițiile în care nu avea pe unde să intre, geamurile fiind închise, iar de jur împrejurul casei există numai plase care înconjoară piscinele. Atunci am înțeles că poate sufletul lui a vrut să vadă casa în care ne-am mutat. Pentru că cenușa lui a fost aruncată și aici, în Florida, la Ocean. Casa este superbă, este situată într-un cartier exclusivist, cu teren de golf. Este foarte mare și frumoasă, și da, este casa visurilor lor.

„Sunt foarte fericită alături de fete”

Sunteți o bunică și o mamă fericită, sunteți alături de Catrinel, în America. Ce pasiuni au nepoatele dumneavoastră?

De două luni am primit green cardul, adică rezidența permanentă în USA. Sunt foarte fericită alături de fete, dar și de cei doi copii ai lui Steve, Luk și Mark, care au 17 și respectiv 14 ani, și care sunt ca nepoții mei. Îi iubesc foarte mult, sunt niște copii foarte buni și cu bun-simț. Mă consideră ca și bunica lor. Sara și Lara sunt minunate, ele sunt alinarea mea. Eu spun că sunt balsamul sufletului meu. Ele nu vor să mai plec de aici, au plâns când au auzit că am obținut actele de America, pentru că știu că acum pot pleca în România, și nici nu vor să audă. Ele sunt cetățeni americani, sunt născute și crescute aici, în America. Cea mare este elevă la Școala de arte MSA, unde Catrinel este profesoară de balet, și este foarte talentată. A obținut diploma de onoare, este în clasa a Vl-a, iar Lara este în clasa a ll-a și este la clasa de copii supradotați. Sunt o bunică fericită și o mamă împlinită. Catrinel este foarte atentă și grijulie cu mine. Îmi face toate poftele și dorințele, la fel și Steve, care este un om deosebit. Le iubește mult pe fete și le face toate mofturile, la fel și lui Catrinel. Pot spune cu mâna pe inimă că nu am văzut-o pe Catrinel niciodată mai fericită, mai liniștită și mai împlinită ca acum. Steve o iubește, o ajută, o respectă și o ocrotește cum rar mai fac asta bărbații în ziua de azi.

Catrinel Sandu duce o viaţă de vis în America
Casa lui Catrinel Sandu

Când reveniți în țară? Casa din România ați scos-o la vânzare?

Cred că în luna mai voi reveni în România, mai ales că săptămâna viitoare voi face rapelul la vaccinul Covid-19, asta mulțumită lui Steve, care s-a ocupat să fiu pe listă. Da, casa din România este pusă la vânzare, avem deja un cumpărător, iar eu voi locui în apartamentul din Unirii, pe care mi l-au cumpărat copiii, imediat după ce a decedat soțul meu. Mi l-au mobilat complet nou, ca să nu mai am amintiri din vechea casă. De acolo am luat doar lucruri personale, veselă, lenjerii, tablouri, cărți. Noi am mai locuit în Unirii, cu 20 de ani înainte de a ne muta la casă, și acolo am foarte mulți prieteni. Sigur voi sta mai mult de patru-cinci luni în România și voi veni înapoi aici, pentru că sunt cu copiii mei și sunt liniștită.

Am acces la totul în America, precum un cetățean american, numai că nu pot vota, deocamdată. Aici este superb, mereu cald. Este plin de toate florile exotice, iar cartierul nostru este o imensă grădină botanică, plină de copacii palmieri și flori, precum streliția, care se găsește aproape în fața fiecărei case. Cred că, dacă aș fi fost aici și Nicu cu noi, aș fi fost cea mai fericită femeie de pe Pământ, cu asemenea familie! Nu ne lipsește nimic în afară de el. Singurul lucru pe care mi-l doresc pentru mine și familia mea este să fim sănătoși, să ne putem bucura de tot. Mă rog bunului Dumnezeu să aibă grijă de toți prietenii și cunoscuții mei, să ne apere și să ne protejeze de toate relele. Îl mai rog să mă țină sănătoasă, să pot veni acasă, în România, pentru că îmi este tare dor de țară și de oamenii de acolo.

Catrinel a divorțat în 2018 de Gabriel Trifu, fostul jucător de tenis, după ce a aflat că avea o amantă

Catrinel Sandu, în vârtsă de 42 ani, a divorțat de fostul tenismen Gabriel Trifu, în 2018, după ce a aflat de infidelitățile acestuia. Atunci, Catrinel Sandu a vrut să revină în România, alături de fetiţele ei, dar s-a răzgândit brusc după l-a cunoscut pe medicul stomatolog Steve Schroeter şi după ce şi-a găsit jobul visurilor, ca profesoară de coregrafie la una dintre cele mai prestigioase şcoli de artă din Florida. Catrinel anunțase divorțul de Gabi pe conturile sociale:

„Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, a scris atunci Catrinel Sandu, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe