Exclusiv: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își negociază împăcarea! Ce condiție clară a pus fosta asistentă tv

Alexandra Andrei 24.03.2020, 16:41
Exclusiv: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își negociază împăcarea! Ce condiție clară a pus fosta asistentă tv

În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar cu scandal, iar blondina și-a acuzat soțul că a bătut-o în repetate rânduri, dar și că o șantează cu filmări din interiorul casei. Între cei doi nu păreau să nu mai existe șanse de împăcare, însă, surpriză.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se împacă?

Omul de afaceri dă semne că ar vrea să revină în patul și în viața Biancăi. Alex își sună soția de cateva ori pe zi, îi spune că o iubește, că îi duce dorul și că vrea să recupereze ceea ce au pierdut. Bianca, însă, nu este ușor de înduplecat. Ea este extrem de supărată pe faptul că rusoaica Daria Radionova îi dă mereu târcoale soțului ei, ba chiar i-a pus acestuia o condiție severă.

”Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte. Se folosește de orice terpit ca să fie cu el. Bianca știe acest lucu și este extrem de geloasă. I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri. În primul rând să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, au declarant surse din apropierea celor doi.

bianca dragusanu, alex bodi, impacare, conditie
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se împacă?

Alex Bodi, în carantină cu rusoaica milionară!

Atitudinea blondinei este una de înțeles dacă ținem cont de faptul că Daria Radionova a avut o reacție extrem de urâtă pe contul său de Instagram la adresa Biancăi, căreia i-a aruncat o mulțime de cuvinte jignitoare: „Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”.

Alex Bodi a refuzat cu desăvârșire să le pună în legătură directă pe cele două femei din viața lui, lucru care a scos-o din minți pe frumoasa blondină: ”Ce faci acum? O protejezi? Ea mă jignește, iar tu ții cu ea? Să știi că îi rup capul dacă o prind. Să îi transmiți și ei. Ea știe ce îmi spui tu mie? Știe că mă vrei înapoi? Că îmi spui că mă iubești și că îți e dor de mine? Lasă că îi spun eu dacă nu știe”, i-ar fi spus Bianca soțului ei, extrem de nervoasă.

Vrea să mai acorde o șansă mariajului lor!

Deși a făcut turul televiziunilor spunând despre soția lui că a vrut să se sinucidă și că este dependentă de medicamente, dar și că a înșelat-o și a lovit-o în repetate rânduri, se pare că Alex Bodi pur si simplu nu o poate uita pe Bianca.

Cei doi foști soți vorbesc zilnic la telefon și încearcă să își dea seama dacă mai există posibilitatea să formeze un cuplu: ”Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii. De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi la scurt timp după divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...