Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu! Ce a făcut Alex Bodi imediat după divorț. Prietenii l-au dat de gol

Redacția IMPACT 24.03.2020, 11:21
Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu! Ce a făcut Alex Bodi imediat după divorț. Prietenii l-au dat de gol

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au încheiat cel mai important capitol al relației lor, cu câteva săptămâni în urmă. Fosta prezentatoare TV a trecut prin clipe mai puțin plăcute, chiar și la notar, când s-a certat cu fostul ei soț. Înainte, dar și după momentele când a ajuns să semneze actele de separare, blondina a primit o lovitură grea.

Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Ce a făcut fostul soț Alex Bodi, imediat după divorț

Deși Bianca a susținut că fostul ei soț o sună în repetate rânduri, de când au divorțat, acesta pare să își fi revenit sentimental. Mai mult, Alex Bodi i-a intentat chiar un proces fostei sale partenere, pentru recuperarea mașinii conduse de vedetă. Totodată, situația dintre ei este în continuare tensionată, mai ales că se vor întâlni și în instanța de judecată. Însă nu respectivul proces pare să reprezinte mărul discordiei dintre ei.

La scurt timp de când s-a aflat că au divorțat oficial, Alex Bodi ar fi plecat în Londra, Marea Britanie. Totul pentru a fi alături de cea cu care s-a spus că are o nouă relație, Daria Radionova. Între șatena cu origini rusești și afacerist s-a înfiripat o poveste de dragoste în toată regula. Chiar apropiații acestuia au fost cei care l-au dat de gol, în legătură cu planurile sale, pe plan sentimental. La rândul său, bărbatul a recunoscut când a fost întrebat de Daria „amantă e prea mult spus”, dar nu a negat o legătură între ei.

Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu! Ce a făcut Alex Bodi imediat după divorț. Prietenii l-au dat de gol
Alex Bodi și Daria Radionova ar forma un cuplu de câteva săptămâni. Afaceristul a plecat în Londra pentru a fi cu ea, chiar și înainte de divorț

Ce spun prietenii lui Alex Bodi de Daria Radionova

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi plecat chiar și înainte de încheierea oficială a mariajului, în vizită în Londra, pentru a fi cu Daria. Mai mult, ar fi revenit în țară doar pentru semnarea actelor, după care a preferat să se distanțeze, iarăși, cât mai mult de România. Căsnicia dintre cei doi a durat aproape șapte luni, fiind oficiată vara trecută.

”El s-a mai întâlnit cu Daria și înainte de a divorța de Bianca, nu mai reprezintă un secret pentru noi. A stat două săptămâni cu ea la Londra, apoi a venit să semneze actele de separare oficială în țară, apoi a plecat iar la ea. Nu recunoaște, dar după divorț, a alergat direct în brațele ei. Este clar că acolo este vorba de ceva mai mult. Altfel, nu are de ce să se ascundă. Probabil, vrea să o protejeze pe rusoaică de reacțiile din țară sau nu vrea să o supere atât de tare pe Bianca”, au susținut prietenii afaceristului, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe