Ce exerciții poți să faci acasă, dacă vrei să ai un corp lucrat ca al Biancăi Drăgușanu. Video

Redacția IMPACT 24.03.2020, 13:13
Ce exerciții poți să faci acasă, dacă vrei să ai un corp lucrat ca al Biancăi Drăgușanu. Video

Bianca Drăgușanu se menține activă, în această perioadă. Vedeta are o atitudine optimistă și le-a transmis asta și fanilor ei, printr-o serie de activități sportive ce pot fi realizate și de acasă.

Ce exerciții poți să faci acasă, dacă vrei să ai un corp lucrat ca al Biancăi Drăgușanu

Un corp lucrat ca al Biancăi Drăgușanu nu se obține tocmai ușor. Însă, chiar vedeta le-a arătat fanilor cum se pot menține în formă. În perioada de față pe care o traversăm cu toții, blondina s-a afișat mai activă ca oricând și s-a „izolat” în sala ei de sport. Alături de o prietenă, aceasta a făcut o serie de exerciții simple, ce pot fi replicate foarte ușor, și de acasă.

Ce exerciții poți să faci acasă, dacă vrei să ai un corp lucrat ca al Biancăi Drăgușanu. Video
Bianca le-a arătat urmăritorilor din mediul online cum pot fi realizate câteva seturi de fitness, acasă

Persoanele în general foarte active și iubitorii de sport se pot simți privați de activitățile preferate, în contextul ultimelor zile și a stării de urgență. Totuși, în plină pandemie, Bianca Drăgușanu s-a arătat hotărâtă să le vină în sprijin celor care preferă să își petreacă astfel timpul liber. Și, pentru că își dorește să se știe protejată de pericolul îmbolnăvirii cu noul virus, vedeta a recunoscut că se află în propria sa sală de sport, de acasă.

Echipată corespunzător, aceasta a realizat o serie de mișcări de încălzire, care să îi „trezească” toate grupele musculare. Fosta vedetă Kanal D a făcut public și un filmuleț cât se poate de interactiv, pe contul său de Instagram, și care poate fi urmărit și în continuare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu ? (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu are un trup bine definit și datorită exercițiilor pe care le face, în mod constant. Vedeta lucrează momente bune să se poată menține tot timpul în formă. Deși a avut la îndemână suficiente articole, aceasta a folosit doar un minimum de echipament sportiv. Tocmai ca exercițiile să poată fi reproduse de către toți privitorii care își doresc să se mențină în formă.

Urmăriți Impact.ro și pe