EXCLUSIV. Avantajele de care se bucură Elena Băsescu la cumpărături. ”Muritorii de rând” nu au parte de un asemenea tratament

Ana Anitoiu 13.01.2021, 13:43

Elena Băsescu se bucură de unele avantaje atunci când merge la cumpărături, după cum au aflat fotoreporterii Impact.ro. ”Muritorii de rând” nu au parte de un asemenea tratament. Eba, însă, n-are niciun stres atunci când intră în magazine. Iată ce s-a întâmplat după ce fiica fostului președinte Traian Băsescu a achiziționat mai multe lucruri.

De ce avantaje se bucură Elena Băsescu la cumpărături

Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe Elena Băsescu la cumpărături, imediat după ce ea a ieșit de la sala de sport de la Stejarii, unde merge ca să aibă grijă de condiția ei fizică. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni negri largi și o geacă voluminoasă, cu imprimeu-leopard, cu gluga pusă pe cap, și încălțată cu ghete UGG negre, Eba a mers să achiziționeze câteva lucruri.

Fostul europarlamentar, cu o mască de protecție pe nas și pe gură, a cumpărat mai multe produse de la Dechatlon, printre care s-a numărat și o cutie mai mare. După ce a fost recunoscută de angajații magazinului, un tânăr s-a oferit să o ajute să își ducă ambalajul mare până la mașina ei de lux BMW X 6, în valoare de 100.000 de euro, cumpărată recent.

EXCLUSIV. Avantajele de care se bucura Elena Basescu la cumparaturi. Muritorii de rand nu au parte de un asemenea tratament
Elena Basescu

Elena Băsescu, despre cum îi este să crească trei copii singură

Elena Băsescu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum îi este să îi crească singură pe cei trei copii ai ei. Doi sunt din prima sa căsnicie, cu Bogdan Ionescu, iar unul este din relația cu Cătălin Gheorghe. Eba susține că nu i se pare atât de greu, dar a recunoscut că primește ajutor și de la părinții ei. De exemplu, în weekend, cei mici stau la bunicul lor, fostul președinte Traian Băsescu.

”Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. (Traian Băsescu, n.r.) Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a spus Elena Băsescu la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare 2020

După ce a fost europarlamentar al României între anii 2009 și 2014, perioadă în care avea un salariu de 6.000 de euro pe lună, Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare 2020 pentru un post de deputat din partea PMP Constanța. În prima zi de campanie, ea a avut unele probleme, după ce și-a parcat neregulamentar mașina de lux, aproape de un apartament vechi deținut de familia ei.

Conform declarației sale de avere, fostul europarlamentar al României nu are venituri în afară de alocații, indemnizațiile de creștere a copiilor și pensiile alimentare. Totuși, Eba a început să conducă anul trecut o mașină de lux. Bolidul Elenei Băsescu a fost ridicat, după ce fiica fostului președinte al României a parcat neregulamentar.