Alegeri parlamentare 2020. Elena Băsescu, candidat la alegerile parlamentare

Stan Filon 06.12.2020, 14:49

Elena Băsescu, candidat la alegerile parlamentare. Emoții mari pentru fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu! Elena Băsescu vrea să se întoarcă în politică și chiar candidează pentru un loc în Parlamentul României, pe listele Partidului Mișcarea Populară, filiala Constanța.

Elena Băsescu, candidat la alegerile parlamentare din partea PMP

Elena Băsescu deschide lista pentru Camera Deputaților și și-a făcut cunoscut programul cu care vrea să câștige voturile românilor. Și-a făcut campanie electorală la pas. A înmânat flyere peste tot și la toată lumea. A fost fotografiată chiar când mângâia o oaie și un măgar, în timpul campaniei electorale.

Desi Elena Basescu, conform declaratiei sale de avere, nu are niciun venit, în afară de alocații, indemnizațiile de creștere a copiilor și pensiile alimentare, candidata PMP și-a achiziționat anul acesta o mașină marca BMW X6 40i. Elena Basescu a fost implicatî și într-un scandal mic, după ce a fost amendată de Politie pentru că a parcat neregulamentar. Autoritățile i-au ridicat bolidul.

Elena Basescu, candidat la alegerile parlamentare din partea PMP
Elena Basescu, candidat la alegerile parlamentare din partea PMP

S-a pozat la birt, dar și cu un măgar

Chiar în prima zi de campanie, fiica fostului președinte Traian Basescu a parcat BMW-ul X6 de 90.000 euro într-o stație de autobuz din Piața Tomis 3, aflată nu departe de locul unde locuiește, în apartamentul vechi al familiei, unde a și copilărit.

Mașina a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliția Locală și a fost transportată prin oras, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanței. Elena Băsescu are bijuterii de 40.000 de euro, achiziționate în perioada 2007-2014. De asemenea, fiica lui Traian Basescu are patru conturi în euro și două în lei, în care sunt depozitati 166.673,36 de euro și 3.491,89 de lei.

Elena Băsescu a luat la picior localitățile din Constanța, mărturie stând fotografiile făcute de echipa sa de campanie. Așa au apărut fotografii cu Elena Băsescu pe tocuri la birt, dar și lipind afișe electorale pe un buldoescavator. A fost imortalizată și stând de vorbă cu o oaie, dar și cu un măgar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...