Evenimentul la care a participat Victor Socaciu înainte să ajungă la spital cu Covid-19. ”Nu vrem să cântăm la pereți”

Nicu Stan 12.04.2021, 11:08

Evenimentul la care a participat Victor Socaciu înainte să ajungă la spital cu Covid-19. Artistul participase cu câteva zile înainte la festivalul ”Om Bun”.

Victor Socaciu, în stare gravă la spital, infectat cu virusul ucigaș. Unde este posibil să se fi infectat artistul

Victor Socaciu, înainte să ajungă în stare gravă la spital cu coronavirus, a participat la festivalul ”Om Bun”, organizat la Breaza. Festivalul a fost realizat în mare parte în mediul online, însă în sala în care a fost concertul au particpat 20 de oameni.

Artistul, ca toți din incintă au respectat regulile sanitare impuse de panedemia de coronavirus. Cu toate astea, Victor Socaciu este posibil să se fi infectat atunci virusul ucigaș.

Victor Socaciu si Marina Almasan au fosrmat un cuplu timp de 16 ani
Victor Socaciu si Marina Almasan au fosrmat un cuplu timp de 16 ani

Victor Socaciu, depistat pozitiv în urmă cu două zile

Acum, cântăreţul Victor Socaciu se află în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu virusul ucigaș, la scurt timp după ce a participat la festivalul organizat chiar de către artist.

Victor Socaciu a fost diagnosticat în urmă cu două zile şi dus la spital pentru că starea lui de sănătate era una precară, iar plămânii artistului sunt puternic afectaţi.

Victor Socaciu nu stă deloc bine cu sănătatea

De asemenea, Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul anilor ajungând de mai multe ori pe mâna doctorilor pentru diferite intervenţii și cu diferite afecțiuni. În plus, cântăreţul are şi diabet, iar în urmă cu câţiva ani a avut nevoie de un transplant de rinichi.

”În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puţin timp înaintea desfăşurării festivalului ”Om bun”.

Victor Socaciu, căsătorit 16 ani cu Marina Almășan

Pe de altă parte, cântărețul Victor Socaciu a fost căsătorit timp de 16 ani cu Marina Almășan, celebră prezentatoare TV, însă în anul 2012 aceștia au decis că este vremea să o apuce pe drumuri diferite.

Cei doi, de-a lungul anilor, și-au aruncat vorbe grele, iar timp de mai mulți ani s-au judecat în privința pensiei alimentare pe care copilul acestora avea să o primească din partea cântărețului.

Victor Socaciu și Marina Almălan, divorț cu scandal

Mariana Almășan și Victor Socaciu au fost în plin război, însă de ceva timp lucrurile între ei se liniștiseră, fiecare văzându-și de viață și de cariera profesională.

”Victoraș este acum un Victor, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață”, spunea Marina Almășan despre fiul ei și al artistului Victor Socaciu.

Urmăriți Impact.ro și pe