Evenimentul anului! Se anunță o petrecere uriașă în showbizul românesc, cu peste 300 de invitați. Silviu Prigoană va fi naș (exclusiv)

Ioana Bucur, Răzvan 31.05.2021, 21:19
Evenimentul anului! Se anunță o petrecere uriașă în showbizul românesc, cu peste 300 de invitați. Silviu Prigoană va fi naș (exclusiv)

După mai bine de un an de pauză, vedetele se pregătesc pentru evenimentul anului. Se anunță o petrecere uriașă în showbizul românesc, cu peste 300 de invitați. Silviu Prigoană va fi naș.

Evenimentul anului. Silviu Prigoană va fi naș

Botez ca o nuntă în showbiz-ul românesc. După un an de restricții, se anunță o petrecere uriașă în showbiz-ul românesc, cu peste 300 de invitați și un naș celebru – Silviu Prigoană. La 46 de ani, Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară, iar acum interpreta de muzică populară se gândește deja la momentul în care își va creștina fetița, pe Măriuca.

Contactată de jurnaliștii de la Playtech.ro, Angela Rusu a oferit câteva detalii despre evenimentul anului:

„Botezul încă nu știm când o să fie mai exact. Așteptăm după data de 1 iunie, noi vrem să îl facem în septembrie. Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi.

Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 250-300 de invitați. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Mariuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei”, a explicat artista, pentru Playtech.ro.

Evenimentul anului. Silviu Prigoană va fi naș
Angela Rusu

„Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu”

Angela Rusu a adus-o pe lume pe Măriuca de puțin peste o săptămână. Artista a dezvăluit că micuța este bucuria familiei, „cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu”. Chiar dacă lista cu cei aproape 300 de invitați încă nu este definitivată, părinții i-au ales deja pe nașii copilei, printre care va fi Silviu Prigoană, nașul de ei de cununie.

„Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița. Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi”, a povestit Angela Rusu pentru aceeași sursă.

Artista și-a dorit nespus să devină, din nou, mamă.

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinică, din Grecia, Atena. Aceste tratamente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale, care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină, la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, a dezvăluit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe