Silviu Prigoană e disperat, acuze dure pentru Adriana Bahmuțeanu. ”Nu-i lasă pe copii să poarte mască”

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 30.03.2021, 13:08
Silviu Prigoană e disperat, acuze dure pentru Adriana Bahmuțeanu. ”Nu-i lasă pe copii să poarte mască”

Silviu Prigoană este disperat, a făcut acuzații grave despre Adriana Bahmuțeanu. Pandemia a dus războiul dintre cei doi foști soți la un nivel îngrijorător, iar victime colaterale sunt chiar copiii lor.

Silviu Prigoană e disperat, acuze dure pentru Adriana Bahmuțeanu

Bătăi cu pliciul, despărțiri, împăcări, un divorț ce a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal și nenumărate procese. Silviu Prigoană a crezut că războiul s-a încheiat când, în 2019, judecătorul i-a acordat custodia celor doi copii, Eduard, 11 ani, și Maximus, 13 ani. De aproape doi ani, băițeii locuiesc cu tatăl lor, iar Adriana îi poate vedea doar două weekenduri pe lună. Din nefericire, tocmai vizitele la mama lor sunt motiv de îngrijorare pentru Prigoană, care a spus că vedeta le-ar pune sănătatea în pericol, interzicându-le să poarte mască doar pentru că ea nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei.

„Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a declarat Silviu Prigoană, la Exclusiv VIP.

După atâția ani de procese și certuri, acum, singura cale de comunicare între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu o reprezintă mesajele scrise. Omul de afaceri a dezvăluit că le-a interzis băieților să vorbească despre mama lor în casă sau în preajma sa.

„Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența mea sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem”, a mai dezvăluit Prigoană.

Foștii soți Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană își aduc acuzații grave
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană 

Cei doi băieți ai cuplului, testați când se întorc de la mama lor

Având în vedere că locuiește sub același acoperiș cu tatăl său, care are 90 de ani, de la debutul pandemiei, Silviu Prigoană și-a luat toate măsurile de protecție. Toți cei care au vrut să treacă pragul casei sale au fost testați. Omul de afaceri a dezvăluit că, recent, și-a făcut și a doua doză a vaccinului anti-Covid și că nu a avut nicio reacție adversă.

„M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămână la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită. Acum vreau să mergem la Înviere”, a mai spus omul de afaceri la emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

De aproape cinci ani, Silviu Prigoană și-a găsit liniștea și fericirea alături de Mihaela Botezatu. „Este o relație frumoasă cu Mihaela. Eu nu am vrut relații în public, cineva a vrut să facă audiență pe lucrurile astea. Mi-am dus crucea cât a fost de dus. Hai să zicem că am fost eu fraierul de serviciu. Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”, a adăugat Silviu Prigoană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...