Eva i-a dat replica genială lui Cătălin Măruţă când a fost vorba de „fete versus băieţi”. „Cum să spui aşa ceva?!”

Ioana Bucur 31.12.2021, 10:38
Eva i-a dat replica genială lui Cătălin Măruţă când a fost vorba de „fete versus băieţi”. „Cum să spui aşa ceva?!”

Cei doi copii ai lui Cătălin Măruță și ai Andrei, Eva și David, au devenit adevărate vedete în mediul online, fanii celor doi prezentatori de la Pro TV fiind topiți după schimburile geniale de replici dintre părinți și micuți. Un exemplu recent a fost oferit de Eva care are convingeri ferme când vine vorba de diferențele dintre fete și băieți. A reușit să îl pună la punct, în doar câteva cuvinte, pe tatăl ei.

Cătălin Măruță, pus la punct de Eva

Andra și Cătălin Măruță au luat o decizie curajoasă, de a-și prezenta copii pe platformele de social media. N-a durat mult până când Eva și David și-au câștigat un număr impresionant de fani, devenind vedete în toată regula în mediul online. Micuții sunt isteți, spontani, iar interacțiunile lor cu cei doi părinți celebri fac deliciul internauților care se bucură de fiecare postare în care apar.

Nu multe persoane publice de la noi din țară sunt relaxate în momentul în care apar în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a pus destule vedete în situații dificile, reușind mereu să atingă subiecte pe care mulți le-ar fi dorit uitate. Doar că orice naș își are nașul, iar în cazul lui Măruță este vorba despre fiica sa, Eva. Puștoaica a reușit să îl pună la punct imediat pe tatăl ei, în momentul în care a încercat să negocieze cu ea o ieșire la film.

Eva i-a dat replica genială lui Cătălin Măruţă
Eva, fiica lui Cătălin Măruță

„Cum să spui aşa ceva?!”

Rugată să meargă înainte să îl ajute să își aleagă un costum pe care să-l poarte la o petrecere de Revelion pe care o va prezenta, Eva Măruță i-a explicat tatălui ei unde greșește: David ar fi fost alegerea corectă, pentru că are „gusturi de bărbat”. În ciuda eforturilor prezentatorului de la Pro TV de a o convinge că și ea îi poate da un sfat, fiica lui Cătălin Măruță a fost de neclintit.

Cătălin Măruţă: – Eva, mergem la film?!
Eva: – Da!
Cătălin Măruţă: – Aşa cum am promis, nu?! Dar după mergi cu mine să îmi aleg un sacou pentru că urmează să prezint Revelionul?
Eva: – Cum să spui aşa ceva?! Trebuie să mergi ca băieţii… Deci, David merge cu tine pentru că are gusturi de bărbat. Eu aş merge, de exemplu, cu mama să îşi aleagă o rochie pentru că am gusturi de fete. David să meargă cu tine pentru că are gusturi de bărbaţi.
Cătălin Măruţă: – Adică nu mergi cu mine?!
Eva: – Cum adică?! Cum să zici că o fată are gusturi de băieţi?
Cătălin Măruţă: – Nu, dar o fată poate să îmi spună dacă stă bine sacoul. Prezint noaptea de Revelion…
Eva: – David ştie cu bărbaţii, eu ştiu cu fetele…

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...