Andra i-a reproşat, el a recunoscut. Cătălin Măruţă a dezvăluit cel mai mare defect al său

Andra Daoud 20.12.2021, 10:09

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii superbi, iar secretul relației lor este că au învățat să se accepte unul pe celălalt cu bune și cu rele, de mai bine de 13 ani, de când sunt căsătoriți. Prezentatorul a recunoscut, în cadrul unui interviu, care este cel mai mare defect al său.

Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare defect al său

Cătălin Măruță și Andra sunt un cuplu extrem de discret, dar, din când în când, mai „dau din casă” și dezvăluie lucruri la care fanii nu s-ar aștepta. Prezentatorul TV a vorbit, în cadrul unul interviu oferit revistei Viva! despre cel mai mare defect al său, dar și despre ce regrete are, ce îi place cel mai mult să facă și ce îl face fericit.

Măruță este „pe sticlă” de aproape 20 de ani, iubește ce face, însă emisiunile zilnice și celelalte proiecte pe care le mai are presupun multă muncă și dedicare. De altfel, Cătălin Măruță a recunoscut că acesta este și principalul defect al său, faptul că muncește prea mult, și că i-ar plăcea să aibă mai mult timp pe care să îl dedice familiei.

Mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi și place ce fac. a spus Cătălin în interviul pentru sursa citată.

Și soția lui, Andra, este extrem de ocupată și, pe lângă muzică, are și ea o carieră în televiziune căreia trebuie să îi dedice timp. Artista face parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la primul sezon și s-a aflat în postura de jurat și la „Vocea României Junior”, în cele două sezoane în care a fost difuzat show-ul de talente dedicat copiilor.

Andra i-a reproşat, el a recunoscut. Cătălin Măruţă a dezvăluit cel mai mare defect al său
Andra i-a reproşat, el a recunoscut. Cătălin Măruţă a dezvăluit cel mai mare defect al său

Din ce mai câștigă bani Andra și Cătălin Măruță

În afară de emisiunea pe care o moderează la Pro TV în fiecare zi, de luni până vineri, Cătălin Măruță are și un podcast pe YouTube, pe care l-a lansat în pandemie. Printre invitații pe care i-a avut în edițiile de până acum se numără Mihai Bendeac, Adrian Mutu, Lora, Oana Zăvoranu, Cătălin Moroșanu, Teo Trandafir și Cătălin Botezatu.

Dincolo de ce face în televiziune și pe YouTube, Măruță a dezvăluit anul acesta că a investit o sumă importantă de bani într-un start-up în care crede foarte mult și căruia îi va crește valoarea pe măsură ce va trece timpul.

Andra, la rândul ei, îmbină perfect muzica și cariera în televiziune, iar de curând, ea și familia sa au devenit imaginea unui important brand de bijuterii din România, pentru campania de Crăciun. Nici copiii celor doi, David și Eva, nu se lasă mai prejos și sunt și ei foarte prezenți pe internet, având o pasiune pentru vlogging.

Urmăriți Impact.ro și pe