Cum l-a lăsat Eva pe Cătălin Măruţă fără cuvinte. Până şi Andra s-a blocat, totul a fost filmat

Iancu Andreea 18.12.2021, 11:56

Familia Măruță este una dintre cele mai îndrăgite din showbiz, iar cea care reușește mereu să cucerească pe toată lumea este Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Mezina familiei Măruță este extrem de dezinvoltă, în ciuda faptul că are doar șase ani. De asemenea, copila se bucură deja de succes pe canalul său de Youtube și pe contul de Instagram. Recent, în cadrul unei filmări alături de membrii familiei, Eva l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță, inclusiv Andra rămânând fără cuvinte.

Eva l-a lăsat pe Cătălin Măruță fără cuvinte. Ce a făcut copil încât și-a lăsat părinții fără replică

Andra și Cătălin Măruță nu s-au sfiit să își expună copii, chiar de la o vârstă fragedă, în mediul online. Atât Eva cât și David sunt extrem de talentați și par să îi urmeze pe cei doi părinți. Amândoi se descurcă de minune în postura de moderator, iar cea care a făcut de curând o demonstrație de excepție a fost Eva, care l-a lăsat atât pe Cătălin Măruță cât și pe Andra fără cuvinte.

Pentru că toți patru sunt implicați într-o campanie publicitară, aceștia au filmat un clip în care îi îndeamnă pe urmăritorii lor să participe la concurs, prezentând premiile puse în joc. Dincolo de prezentarea făcută de Cătălin, cea care s-a implicat de minune în această campanie a fost chiar Eva. Micuța, în vârstă de șase ani, reușește să se exprime de minune și se potrivește mănușă în postura de prezentator.

Eva l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță
Cătălin Măruță, surprins de fiica sa

Cătălin Măruță, în pragul disperării din pricina fiicei sale

După ce prezentatorul de la Pro TV a explicat cum se desfășoară campania și fiecare dintre membrii familiei a dezvăluit ce premii sunt puse la bătaie, cea care a preluat cuvântul a fost micuța Eva. Copila a punctat și ea câteva aspecte importante legate de concurs și și-a îndemnat fanii să o urmărească pe platformele de socializare. După o prezentare plină de entuziasm, micuța a reușit să îl mai întrerupă pe tatăl său de câteva ori, până când acesta și-a exprimat disperarea.

Credeți că vorbește mai mult decât mine?, a spus la un moment dat, spre finalul intervenției, Cătălin Măruță.

Acesta nu a fost unicul moment în care micuța Eva l-a adus la capătul răbdării pe Cătălin Măruță. În urmă cu mai mult timp, Eva l-a criticat pe tatăl ei, spunându-i fără nicio reținere că nu îi place un aspect ce ține de prezentările lui Cătălin.

Eva: Tot timpul trebuie să faci „ăăă”

Cătălin Măruță: Fac ăăă?

Eva: Da.

Cătălin Măruță: Nu cred.

Eva: Ia vorbește!, a fost conversația dintre Eva și Cătălin Măruță, publicată de prezentator într-un story pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...