Erdogan a oprit un interviu după ce i s-a făcut rău. Scene incredibile cu președintele Turciei

Stan Filon 26.04.2023, 14:25
Erdogan a oprit un interviu după ce i s-a făcut rău. Scene incredibile cu președintele Turciei

Scene incredibile cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în timpul unui interviu în direct la două televiziuni din Turcia. Președintele turc a avut câteva zile de foc în campania electorală, timp în care a susținut mai multe discursuri și a bătut țara în lung și-n lat. Seria de activități ar fi trebuit să se încheie cu un interviu acordat în direct la două televiziuni, însă planurile sale au fost date peste cap de o afecțiune medicală.

Erdogan a oprit un interviu după ce i s-a făcut rău

Așadar, imagini inedite cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care a fost nevoit să întrerupă un interviu comun acordat posturilor Ulke TV şi Kanal 7 din cauza unei afecțiuni medicale. Interviul începuse deja cu o întârziere de 90 de minute, iar de vină se pare că ar fi fost chiar afecțiunea care i-a dat bătăi de cap președintelui turc.

Șeful statului în vârstă de 69 de ani a răspuns la câteva întrebări ale jurnalistului, însă după 10 minute a fost nevoit să întrerupă interviul, după ce i s-a făcut rău. Camera era în mişcare, iar reporterul care punea întrebarea s-a ridicat de pe scaun când transmisiunea a fost întreruptă. „Oh, uau”, s-a auzit în direct o voce din spatele camerei. Erdogan s-a întors 15 minute mai târziu și şi-a cerut scuze pentru că este bolnav.

Erdogan a oprit un interviu dupa ce i s-a facut rau
Erdogan a oprit un interviu dupa ce i s-a facut rau

„Am făcut gripă intestinală”

„Luni şi marţi a fost mult de muncă. Din cauza asta am făcut gripă intestinală”, a spus el. „La un moment dat, m-am întrebat dacă ar fi o idee proastă să anulăm emisiunea. Însă am promis. Vă cer iertare vouă şi publicului vostru”, a adăugat Erdogan.

Președintele părea obosit, iar ochii săi erau înlăcrimați, semn că se afla probabil în dureri. Erdogan a răspuns apoi la câteva întrebări înainte de încheierea emisiunii. Recep Tayyip Erdogan şi partidul său islamo-conservator AKP au dominat politica turcă timp de 20 de ani, însă unele sondaje îl dau la egalitate cu contracandidatul său, Kemal Kilicdaroglu, pe când altele spun că va pierde alegerile.

Gastroenterita virală (impropriu numită gripa intestinală) este provocată de viruși – noroviruși și rotaviruși. Printre simptomele tipice se numără starea de rău, vărsăturile și diareea. În plus, acestea pot fi însoțite de dureri abdominale, de cap și de membre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...