Momente grele pentru Marius Manole. Actorului i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol. „Spectatorii râdeau în continuare”

Beatrice Dumitru 30.01.2023, 13:56
Momente grele pentru Marius Manole. Actorului i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol. „Spectatorii râdeau în continuare”

Actorul Marius Manole a avut parte de un moment greu în seara zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, în timpul unui spectacol de teatru jucat la Birmingham. Acestuia i s-a făcut rău pe scena fără ca spectatorii să-și dea seama. Ce a pățit Marius Manole.

Ce a pățit Mariu Manole pe scenă

Piesa de teatru „Ce avem noi aici?”, regizată de Lia Bugnar și pusă în scenă pentru românii din Anglia, s-a bucurat de un succes enorm. Deși spectatorii s-au bucurat de spectacol, a existat un moment mai puțin plăcut cu care s-a confruntat actorul Marius Manole.

În timpul uneia dintre scene, Marius Manole a trebuit să se dezbrace la piele, fapt care i-a cauzat o problemă serioasă din cauza frigului de pe scenă și din culise. Lia Bugnar a povestit că actorul a intrat în șoc hipotermic fără ca spectatorii să-și dea seama. „Tremura ca varga, îi clanțănea barba îngrozitor”, a spus aceasta, adăugând că Marius Manole a tremurat ore în șir după spectacol.

Momente grele pentru Marius Manole. Actorului i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol. „Spectatorii râdeau în continuare”
Marius Manole, după spectacolul de la Birmingham.. Sursa foto: Facebook / Lia Bugnar.

„Se zice că în scenă nu simți boala, frigul, căldura, că îți trec toate de la adrenalină. Doar ca Marius era ud dupa dansul ală de parca ieșise de sub duș. (…) Soarecele (n.r. Marius Manole) intrase în șoc hipotermic de la frig, transpirație, foame (că vrea trup de zeu) și mai ales oboseală. Crunt e că spectatorii râdeau în continuare. Cu cât tremura Șoarecele mai tare, cu atât radeau ei mai rău”, a povestit Lia Bugnar pe pagina de Facebook.

„Ce avem noi aici?”, o comedie despre iubire

Pe lângă Mariu Manole, din distribuția piesei „Ce avem noi aici?” mai fac parte Carmen Tănase și Maria Obretin, iar primele reprezentații au avut loc la Dusseldorf, Frankfurt, Paris și Bruxelles, în luna mai 2022 și a fost foarte bine primită de public.

„Ce avem noi aici?” este o comedie despre iubire, familie, singurătate și frică. Marius Manole joacă rolul unui bărbat sufocat de dragostea mame, el fiind docil, blând, timid și respectă cu sfințenie sfaturile acesteia. Tocmai de aceea, este incapabil să-și găsească o parteneră, deși are vârsta de 33 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...