Cum se va schimba, de fapt, emisiunea Survivor România pe măsură ce mai mulți concurenți vor fi eliminați

Daria Petrescu 19.04.2021, 08:52
Cum se va schimba, de fapt, emisiunea Survivor România pe măsură ce mai mulți concurenți vor fi eliminați

„Survivor România” 2021 este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV de la Kanal D. Emisiunea a început în luna februarie, iar pe parcursul a celor trei luni, mai mulți concurenți au fost eliminați. Acest lucru, nu a dezechilibrat însă echipele și asta pentru că, atât Faimoșii cât și Războinicii au primit colegi noi. Însă, pe măsură ce timpul va trece, aceștia rămân din ce în ce mai puțini, iar strategiile se schimbă de la o ediție la alta. Cum se va schimba, de fapt, emisiunea Survivor România pe măsură ce mai mulți concurenți vor fi eliminați

Cum se va schimba, de fapt, emisiunea Survivor România

„Survivor România” se află la sezonul al doilea, iar emisiunea a avut un succes spectaculos, pe parcursul celor trei luni de la începerea show-ului. Iată ce se va întâmpla însă, în cadrul emisiunii, odată cu trecerea timpului.

Pe parcursul celor trei luni, mai mulți concurenți au fost eliminați, iar alții le-au luat locul, însă, pe măsură ce show-ul se apropie de final, lucrurile se vor schimba. În prezent, au rămas câte 8 oameni în fiecare echipă, iar cei noi veniți au ajuns în Republica Dominicană, doar atunci când unul dintre Faimoși sau Războinici au părăsit competiția după o accidentare.

Astfel că, vom vedea la „Survivor România” o schimbare radicală, în ultima perioadă. Probele de pe traseu vor fi mai scurte, pentru că nu vor mai participa mulți concurenți. De asemenea, interviurile vor fi mai puține, iar cei puternici vor rămâne cu scopul de a ajunge în marea finală.

Rămâne de văzut cine va rezista până la final, cine va rămâne preferatul publicului și cine vor fi cei propuși spre eliminare. Este foarte posibil ca marea finală să aibă loc în vară, peste aproximativ trei luni.

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția pe motive medicale

Săptămâna trecută, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția, din cauza unor probleme cu piciorul. Medicul i-a interzis să mai intre pe teren, în urma unor investigații medicale amănunțite.  În locul lui, a venit fotbalistul Ștefan Ciuculescu.

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc. Că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste.

Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat.

Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi. A fost o onoare să lucrez cu voi, Faimoși”, a declarat Moroșanu la Surivovr, înainte de a părăsi Republica Dominicană.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe