EXCLUSIV

Survivor nu i-a adus numai marele premiu. Zanni şi-a mărit tariful după participarea la competiţie. Câţi bani cere acum pentru un eveniment (Exclusiv)

Nicu Stan 14.07.2021, 08:38

Survivor nu i-a adus numai marele premiu. Zanni şi-a mărit tariful după participarea la competiţie. Câţi bani cere acum pentru un eveniment. Zanni, alături de alți câțiva cântăreți, este produsul lui Alex Velea. După câștigarea concursului de la Kanal D, Zanni are un tarif mult mai mare.

Zanni și-a dublat tariful după ce a câștigat Survivor România. Cât cere acum pentru un concert

Survivor nu i-a adus doar marele premiu de 50000 de euro. Zanni şi-a mărit tariful după participarea la competiţia TV.

Alex Velea și Antonia au ajutat adesea tinerii soliști, aflați la început de carieră, ba chiar le-au oferit gratuit cazare și masă. În plus, au fost ”părinți” pentru Mario Fresh, Lino Golden, precum și pentru Zanni, câștigătorul concursului Survivor România 2021.

Alex Velea l-a descoperit pe Zanni
Alex Velea l-a descoperit pe Zanni

Alex Vela l-a făcut cunoscut pe Zanni

Vremea când Alex Velea dădea din coate ca să le facă intrări la concerte pentru câteva sute de euro a trecut. În prezent, tarifele celor trei artiști aflați în topurile muzicale au crescut enorm.

”Fără 2.500 de euro, pentru un concert, nu se mai dau jos din pat!”, au spus apropiații lor, pentru playtech.ro.

Alex Velea se pricepe la descoperit cântăreți

Alex Velea a avut mână bună la cântăreți, astfel că toți cei care i-au bătut la ușă pentru ajutor se regpsesc acum în topurile muzicale.

”Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, au mai precizat apropiații lor.

Ce tarif are Mario Fresh

Mario Fresh face mulți bani, fiind bine cotat pe piața muzicală din România.

”Este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant. El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui”, mai spun sursele.

Câți bani cere Lino Golden pentru un concert

De asemenea, Lino Golden vine și el puternic urmă, având un tarif ca orice alt mare solist.

”El cere pentru un concert de 45 de minute, susținut la baluri sau la cluburi, suma de 2.000 de euro, iar la cele în aer liber, suma de 2.500 de euro. La recitalurile private vrea 2.500 de euro, plus două camere duble la un hotel de minimum 3 stele, pentru 4 persoane”, a dezvăluit un impresar de top.

Zanni și-a sporit substanțial pretențiile pentru concerte

Zanni se află în centrul atenției în aceste zile după ce a dat lovitura la Survivor România 2021. După 6 luni petrecute în Republica Dominicană, a revenit acasă mai bogat cu peste 70.000 de euro, din care 50.000 de euro reprezintă marele premiu, restul fiind salariul pentru participare la show-ul TV.

După această performanță, sunt șanse ca, o perioadă, să ceară pentru un concert și peste 3.000 de euro, adică să i se dubleze suma inițială”, a mai precizat același impresar.

Urmăriți Impact.ro și pe