Emisiunea pe care o va prezenta Adriana Trandafir. I-a convins pe șefi după participarea la Asia Express

Iancu Andreea 30.12.2021, 15:24
Emisiunea pe care o va prezenta Adriana Trandafir. I-a convins pe șefi după participarea la Asia Express

Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au format una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul emisiunii Asia Express – Drumul Împăraților. Cele două și-au surprins admiratorii cu prestația onorabilă din timpul misiunilor extrem de dificile, fiind felicitate pentru modul în care s-au descurcat. Având în vedere că a făcut o figură bună la Antena 1, actrița i-a convins pe șefi să îi ofere o nouă oportunitate. Astfel, Adriana Trandafir va prezenta o emisiune la un post din cadrul trustului Intact. Aceasta va putea fi urmărită în curând.

Care este emisiunea pe care o va prezenta Adriana Trandafir, după Asia Express

Celebra actriță Adriana Trandafir și-a învins temerile și a acceptat o provocare extrem de dificilă. La 65 de ani, vedeta a luptat cot la cot cu fiica sa, Maria Speranța, în competiția Asia Express. Impresionați de determinarea sa, șefii de la Antene au luat recent o decizie neașteptată. Astfel, după ce a demonstrat că este o fire ambițioasă, Adriana Trandafir a primit ocazia de a prezenta propria emisiune.

Drumul Împăraților i-a purtat noroc actriței, care își surprinde fanii cu o nouă postură. Vedeta va fi gazda unei emisiuni speciale, de Revelion, „Star Chef”, la Antena Star. Adriana Trandafir va intra în casele românilor în ultima zi a acestui an, într-o ediție de sărbătoare, de la ora 16:00, la Antena Stars. Emisiunea va prezenta diferite preparate delicioase, în bucătăria lui Chef Minh, în timp ce actrița Adriana Trandafir se va ocupa de distracţie, având invitați o mulţime de artişti.

Care este emisiunea pe care o va prezenta Adriana Trandafir după Asia Express
Actrița Adriana Trandafir, gazda unei emisiuni speciale de Revelion, la Antena Stars

Ultima ediție „Star Chef” o va avea drept gazdă pe actriță. Ce vedete vor fi prezente în platou

Cântăreața Maria Constantin va face echipă în bucătărie cu fostul concurent de la Chef la cuţite, Rikito Watanabe. Pe de altă parte, artista Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. În privința distracției, actrița Adriana Trandafir va avea drept invitați pe celebrii artiști Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu precum şi mulţi alţii. Telespectatorii se vor bucura de un program de sărbătoare, pregătit de postul de televiziune pentru întreaga zi.

Fosta concurentă de la Asia Express a fost protagonistă și la Poftiți prin țară

Emisiunea difuzată de Antena 1 în această perioadă, Poftiți prin țară, care îl are drept gazdă pe celebrul Nea Mărin, a avut-o printre concurenți și pe Adriana Trandafir. Actrița a luat parte la majoritatea sarcinilor, cu excepția unora de la care a fost menajată. Vedeta a trecut prin experiența Covid-19 și a rămas cu unele sechele, de aceea Nea Mărin a scutit-o de unele eforturi.

Ea fiind mai firavă acuma după o lună și jumătate de spital… N-aș vrea s-o forțez, s-o bag, să și danseze, să și cânte, să facă, a explicat nea Mărin în emisiune.

Având în vedere că filmările pentru emisiunea Poftiți prin țară s-au desfășurat la aproximativ o lună de la vindecarea actriței de boală, Adriana Trandafir a resimțit o perioadă oboseala.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...