Clipe grele pentru Adriana Trandafir! Ce întâmplă acum cu actrița, diagnosticată cu noul virus. Mărturisiri incredibile

Diana Radu 14.07.2020, 16:11
Clipe grele pentru Adriana Trandafir! Ce întâmplă acum cu actrița, diagnosticată cu noul virus. Mărturisiri incredibile

Pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva” de pe Antena 1, mai mulți concurenți, precum și o parte din juriu sau din echipa de filmare au fost diagnosticați cu coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel. În momentul de față singura care se mai luptă cu virusul este Adriana Trandafir, care este internată la spitalul Matei Balș.

Adriana Trandafir, diagnosticată cu coronavirus

Actrița este internată la spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș de patru săptămâni și încă nu a fost externată. Anunțul a fost făcut chiar de către colegul său, Marcel Pavel, care a fost externat în urmă cu două săptămâni. Acesta susține că situația în cazul Adrianei nu este una prea bună.

„Eu și Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău, Adriana nu s-a externat nici acum, deși eu am fost foarte rău… 80 % saturație în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Fac injecții și acum. 45 de injecții cu anticoagulant am făcut în spital, mai am 15. Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, a mărturisit Marcel Pavel la Antena 3.

adriana trandafir, coronavirus, marcel pavel
Adriana Trandafir, diagnosticată cu coronavirus

În momentul în care a pornit focarul de covid-19 la „Te cunosc de undeva” s-a spus că cel care și-ar fi infectat colegii ar fi fost Marcel Pavel. Însă, se pare că nu artistul ar fi fost pacientul zero, ci Ozana Barabancea, a dat de înțeles Marcel Pavel. Printre cei care au mai fost testați pozitivi cu noul coronavirus se numără și Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, care au fost asimptomatici, drept pentru care au fost externați.

„Nu vreau să spun numele persoanei care ne-a infectat. Este colega noastră și vreau să o apăr, pentru că și dânsa a suferit. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37,5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 și radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă”, a povestit solistul.

Urmăriți Impact.ro și pe