Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani intră într-o nouă fază. Ce se întâmplă de luni

Iancu Andreea 08.01.2021, 17:42
Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani intră într-o nouă fază. Ce se întâmplă de luni

Matinalii de la Antena 1 revin pe micile ecrane. Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” se întoarce începând de luni, când publicul telespectator va avea parte de noi surprize. După o vacanță în care vedetele s-au relaxat, reîncărcându-și bateriile pentru noul an, acum urmează să revină la obiceiul de a bea cafea în fiecare dimineață de luni până vineri alături de publicul telespectator.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani revine de luni la TV

Vedetele matinalului de la Antena 1 au avut parte de o pauză binemeritată după un an întreg de muncă. Astfel, Dani Oțil, Răzvan Simion, Florin Ristei și asistenta Ramona Olaru precum și bucătarii Vlăduț și Nicolai Tand au ales să se deconecteze puțin și să se bucure de vacanța de iarnă, fiecare în locul ales. Iar asta pentru că aveau nevoie de un suflu nou pentru noile ediții de la Antena 1. Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani urmează să revină pe TV de luni.

În timp ce Dani Oțil și iubita sa au petrecut concediul într-o destinație exotică, Maldive, Ramona, asistenta de la Neatza a ales Egiptul pentru a se destinde. De asemenea, Florin Ristei și frumoasa Naomi au optat pentru o călătorie în cel mai luxos oraș, Dubai. Totuși, după o perioadă de relaxare, este momentul ca matinalii să revină cu forțe proaspete la Neatza. Și pentru că ne-au obișnuit cu surprize plăcute de fiecare dată, prima ediție din acest an îi va avea ca invitați speciali pe Dorian Popa și celebrul său câine, Cheluțu.

Echipa Neatza revine cu forțe proaspete din 11 ianuarie
Echipa Neatza revine cu forțe proaspete din 11 ianuarie

Dani Oțil: “Dacă aș fi un miliardar excentric cred că m-aș plictisi de moarte dacă nu aș avea Neatza”

Unul dintre cei mai urmăriți dintre prezentatorii, Dani Oțil, a petrecut o vacanță de vis alături de iubita sa, Gabriela, pe o insulă din Maldive. Cei doi au împânzit rețelele de socializare cu fotografii din concediu, spre deliciul fanilor care au apreciat fiecare postare a celor doi. Totuși, dorul de emisiune l-a ajuns și pe Dani, care mărturisește că este nerăbdător să revină în platoul emisiunii.

A fost o vacanță pe care o așteptam de multă vreme, mă gândeam la ea de prin aprilie-mai. În vară am fost puțin mai reticent și am zis să nu ne deplasăm foarte mult. Acum, în iarnă, cu teste și toate măsurile de siguranță impuse am hotărât să zburăm un pic mai mult, până în Maldive. Am stat la soare, sub apă, am sărbătorit Revelionul pe malul oceanului, fără să stăm foarte târziu pentru că a doua zi aveam scufundări.

Am trăit vacanța aceasta cu siguranță mai intens decât am făcut-o în ultimii zece ani, pentru că după 2020 am învățat că fiecare zi petrecută undeva pe planetă trebuie prețuită altfel, nu cum o făceam în ultimii ani. Nu știm ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea am apăsat pedala de accelerație foarte tare.

Dar, în ultimele zile mi s-a făcut dor de Neatza! Văzând reluările, mi s-a făcut dor de multe lucruri și ce am descoperit acum, de când sunt acasă în vacanță, este că eu chiar nu am ce să fac dimineața acasă! Dacă aș fi un miliardar excentric cred că m-aș plictisi de moarte dacă nu aș avea Neatza. Deci, viitorul miliardar excentric se întoarce la muncă de luni!, a spus Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe