Ce relații a avut Dani Oțil și cum a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care l-a cucerit definitiv

Daria Petrescu 27.09.2020, 07:47
Ce relații a avut Dani Oțil și cum a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care l-a cucerit definitiv

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, însă a fost întotdeauna discret cu viața personală. În ultimul an însă, viața acestuia s-a schimbat total, după ce și-a cunoscut marea dragoste, pe Gabriela Prisăcariu. El și-a ținut la curent fanii cu toate schimbările din viața lui. Puțini sunt însă, cei care știu cum și-a cunoscut acesta viitoarea soție.

Dani Oțil și-a cert iubita în căsătorie, după un an de relație

Matinalul de la Antena 1 și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar după despărțire, prezentatorul tv a suferit cumplit. De altfel, el nu a mai fost văzut alături de ală femeie mult timp. Acum însă, iubește din nou și este gata să facă pasul cel maire alături de Gabriela.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au păstrat o relație frumoasă
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au păstrat o relație frumoasă

Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1 în urmă cu mai mult timp.

El  a recunoscut că nu i-a fost ușor să-i spună adio Mihaelei Rădulescu. „Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine.

Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul. Dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor”, a povestit Dani Oțil atunci.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu este una dintre câștigătoarele de la ‘Supermodels by Cătălin Botezatu. Ea  a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că pretențiile ei când vine vorba despre un bărbat sunt foarte mari. Se vede treaba că Dani Oțil a reușit să o cucerească definitiv pe Gabriela. Aceasta a acceptat imediat cererea în căsătorie.

Acum acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi.

Dani Otil si Gabriela se înțeleg de minune
Dani Otil si Gabriela se înțeleg de minune

Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, la începutul acestui an, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.  Acum, urmează ca cei doi să planifice nunta. Cel mai probabil, evenimentul va avea loc în 2021, din cauza problemelor provocate de pandemie.

Femeile din viața lui Dani Oțil

Prezentatorul a fost discret cu viața personală și nu a fost văzut în preajma multor femei.  Înainte de a veni în București, Dani Oțil s-a iubit cu o colegă de breaslă, pe care a cunoscut-o la Timișoara, în 1998, Oana Vădeanu

Mihaela Rădulescu a fost iubita-surpriză a lui Dani. Toată lumea a crezut că este vorba de un moft al vedetei, după divorțul de Elan Schwartzenberg. Însă, relația dintre Mihaela și Dani a durat aproape 5 ani și s-a dovedit a fi una serioasă.

În mai 2017, Dani Oțil s-a iubit cu o brunetă plină de „pătrățele”. Este vorba despre Diana Senteș, instructor de fitness.

Urmăriți Impact.ro și pe