Emisiunea în care Andreea Raicu va apărea la Pro TV. Va face echipă cu Mihai Bobonete

Badea Violeta 20.10.2021, 14:19
Emisiunea în care Andreea Raicu va apărea la Pro TV. Va face echipă cu Mihai Bobonete

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. La sfârșitul anului 2014, ea a luat decizia de a renunța la televiziune pentru a se dedica altor proiecte și mai ales dezvoltării unei reviste online. Acum, frumoasa șatenă va apărea, din nou, pe micile ecrane. Iată emisiunea în care va apărea.

Andreea Raicu revine la Pro TV

Veste uriașă pentru telespectatorii postului de pe Pache Protopopescu. După o bună perioadă de timp în care nu a mai apărut pe sticlă, Andreea Raicu revine la prima sa dragoste, la Pro TV. Amintim că frumoasa șatenă și-a început cariera în televiziune la postul de pe Pache Protopopescu unde a prezentat „Ora 7, Bună dimineața” (1996 – 1997) și „Pro fashion”. Între 2000 și 2014, Andreea Raicu a lucrat la Prima TV.

După mai bine de două decenii, vedeta le face o bucurie admiratorilor săi și acceptă o nouă provocare. Ea va fi prezentă în emisiunea lui Andi Moisescu. Este vorba despre competiția quiz show-ului Pe bune?!, transmisă diseară, de la 22:30. Frumoasa șatenă va juca alături de Mihai Bobonete, în timp ce Costi Diță va face echipă cu Nadine.

„Nu o juca așa de la început, imediat ai zis „da-ul” ăla să mă faci să cred că tu chiar știai”, îi va atrage atenția Bobo adversarului său.

„Și dacă e ca în meciul cu Real când dă Bănel gol în poarta noastră și Nadine ne-a dat răspunul corect? Dacă eu câștig acum 500 de lei pentru oamenii ăștia că ne-a dat răspunsul fără să vrea?”, va continua căpitanul.

„Nu-mi convine asta”, se va apăra Nadine, din echipa adversă.

Costi, Nadine, Andi, Andreea, Bobo
Costi, Nadine, Andi, Andreea și Bobonete

Ediția va fi plină de suspans

Cele două tabere vor trebui să treacă peste „Podul de piatră”, se vor juca „În instanță” și își vor demonstra talentele de „Fashion icon”, pentru a putea descoperi întrebările nebănuite sub domeniile de pe panou.

Ce a făcut o mămică din Suedia după ce un tatuator i-a scris greșit numele copilului pe braț? Sau Ce obiect „de suflet” poartă mereu supermodelul Heidi Klum în geantă? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care vom auzi diseară, de la 22:30, într-o nouă ediție a quiz show-ului Pe bune?!.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea „Nu există nu se poate”, moderată de Andreea Marin. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune.

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.

Cumva, era viața din filme! Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a spus frumoasa șatenă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...