Andreea Raicu, însărcinată? Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte când a auzit replica vedetei

Ana Anitoiu 07.07.2021, 19:14

Andreea Raicu este însărcinată? Cătălin Măruță a încercat să afle dacă vedeta urmează sau nu să devină pentru prima dată mamă și a rămas fără cuvinte când a auzit replica ei. Prezentatoarea nu s-a sfiit deloc.

Andreea Raicu, despre sarcină

La vârsta de 43 de ani, Andreea Raicu se bucură de o frumoasă poveste de dragoste. S-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia, unde s-a relaxat și s-a bronzat, iar Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea sa de la Pro TV unde i-a pus întrebări despre viața ei personală. Vedeta, îmbrăcată într-o ținută verde ce i-a pus în valoare silueta de invidiat, i-a răspuns la întrebări cu eleganță, fără să confirme sau să nege faptul că ar fi însărcinată.

”Andreea Raicu: Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști. Cătălin Măruță: Eu cred că ai fi o mămică minunată. Andreea Raicu: Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte.

Cătălin Măruță: Dar ne promiți că atunci când va fi, vei veni să povestim? Andreea Raicu: Să nasc? Cătălin Măruță: Vrei să naști la Tv? Nu, să ne povestești când rămâi însărcinată. Andreea Raicu: Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a fost dialogul dintre cei doi.

Andreea Raicu, insarcinata? Catalin Maruta a ramas fara cuvinte cand a auzit replica vedetei
Andreea Raicu

Andreea Raicu, lăudată pe internet

Cu ocazia vizitei sale la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Raicu a publicat câteva fotografii pe internet. Fanii ei au publicat comentarii în care au lăudat-o atât pentru frumusețea ei, cât și pentru faptul că nu își editează fotografiile astfel încât să își ascundă imperfecțiunile.

”Îmi place că ai curajul să fii tu, așa cum ești. Trebuie să ieșim din acest cerc al «perfecțiunii» nereale și nerealiste” și ”E bine că nu-ți pasă. E bine fără filtru, cu adevăr. Amețitele care sunt disperate să pună pe aici poze cu perfecțiune să ia aminte că femeia adevărată este aceea care se simte ok indiferent de imperfecțiuni. Bravo”, au fost două dintre comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...