EXCLUSIV

Matei Stratan spune adevărul despre relația cu Andreea Raicu. ”Am văzut că se vorbește foarte mult despre noi” (Exclusiv)

Nicu Stan 19.07.2021, 21:02

Matei Stratan spune adevărul despre relația cu Andreea Raicu. ”Am văzut că se vorbește foarte mult despre noi”. Pe de altă parte, milionarul căruia pare că i s-au aprins călcâiele după Andreea Raicu, nu și-a mai văzut fetița pe care o are cu Alexandra Ghenea din luna mai.

Matei Stratan, detalii despre relația cu Andreea Raicu. Vedeta a petrecut pe yachtul lui de 8 milioane de euro

Matei Stratan a spus adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Matei Stratan nu este străin de vacanța din Italia pe care Andreea Raicu a petrecut-o, aceasta celebrându-și, de curând, ziua de naștere în Toscana, însă cu toate acestea, omul de afaceri nu a profitat de ocazie să-și viziteze fetița.

Andreea Raicu se află de circa o săptămână în vacanță în Italia, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere. Astfel, fosta prezentatoare a avut parte de o surpriză în miez de noapte, pusă la cale, conform apropiaților, chiar de Matei Stratan.

Matei Stratan a avut o relatie de 3 ani cu Madalina Ghenea
Matei Stratan a avut o relatie de 3 ani cu Madalina GheneaPictured: Madalina Ghenea and Matei Stratan,Image: 338720020, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere

De asemnenea, Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare foarte emoționată, în fața ei aflând-se o prăjtură cu o lumânare. Asta s-a întâmplat la scurt timp după ce frumoasa brunetă își petrecea o altă vacanță pe ambarcațiunea de 8 milioane de euro, proprietatea lui Matei Stratan.

În acest context, deși faptele sunt mai mult decât evidente, fostul iubit al Mădălinei Ghenea continuă să nege că ar fi îndrăgostit de Andreea Raicu, însă recunoaște că aceasta s-a aflat pe yahtul său.

Matei Stratan spune că este doar amic cu Andreea Raicu

”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan, potrivit playtech.ro.

De ce va merge în Italia Matei Stratan

Acesta a mai spus că va merge în Italia peste circa o lună, pentru a-și vizita fiica pe care o are împreună cu Mădălina Ghenea, în vârstă de 4 anișori și pe care nu o mai vede din luna mai.

“Nu am mai fost din mai să îmi văd fetița, o să merg luna viitoare la copil. Nu am cum să zic ce cadouri îi cumpăr dar o să îi iau  de toate”, a mai spus Matei Stratan.

Cât timp au fost un cuplu Matei Stratan și Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Crezând că vor rămâne împreună toată viața, cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița, în urmă cu un an și să se mute din nou în Italia.

Urmăriți Impact.ro și pe