Emisiunea care seamănă cu Survivor și care va începe în curând pe Pro TV. Șefii speră să fure din publicul de la Kanal D

Ana Anitoiu, Anca Lupescu 26.08.2021, 16:31
Emisiunea care seamănă cu Survivor și care va începe în curând pe Pro TV. Șefii speră să fure din publicul de la Kanal D

O emisiune ce seamănă cu Survivor va începe în curând la Pro TV. Șefii acestei televiziuni speră să fure astfel publicul de la Kanal D care a stat cu ochii pe Războinicii și Faimoșii din Republica Dominicană.

Ce emisiune asemănătoare cu Survivor va difuza Pro TV

După ce Survivor România a avut un succes imens, așa cum au arătat listele de audiențe, șefii de la Pro TV s-au gândit să readucă un program asemănător cu acest show, după șapte ani de pauză.

Mai exact, din programul Pro TV va face parte începând de anul viitor și emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Decizia șefilor acestei televiziuni a fost anunțată miercuri la evenimentul de lansare a grilei de toamnă.

Până acum, emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ce a fost prezentată de Cabral și Mihai Bobonete, n-a avut viață lungă la Pro TV. A fost difuzat un singur sezon, în perioada februarie – martie 2015, iar în total au fost 21 de ediții. Cel mai mare succes la public l-a avut finala, ce a fost urmărită de peste 2,7 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări.

Emisiunea care seamana cu Survivor si care va incepe in curand pe Pro TV. Sefii spera sa fure din publicul de la Kanal D
Cabral si Mihai Bobonete, coprezentatori emisiunii ”Sunt celebru, scoate-ma de aici”, ce a fost difuzată de Pro TV

În ce constă emisiunea asemănătoare cu Survivor pe care o va difuza Pro TV

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se bazează pe formatul britanic cu același nume, în limba engleză, ”I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!”. Show-ul a fost produs inițial de ITV în anul 2002, după care a ajuns în Statele Unite ale Americii la ABC, cu un singur sezon. Apoi, în 2009, a fost difuzată de NBC tot pentru un sezon.

În cadrul acestei emisiuni, mai multe vedete iau o pauză de la viața lor bună pentru e petrece câteva săptămâni în junglă. În acest timp, sunt nevoite să treacă printr-o serie de probe, iar formatul britanic implică și păianjeni și șerpi, printre altele.

De-a lungul competiției, concurenții sunt eliminați în funcție de voturile telespectatorilor exprimate prin SMS. În final, câștigătorul sau câștigătoarea obține titlul de Regele sau Regina junglei.

Ce altă emisiune revine în grila Pro TV

De asemenea, din primăvara anului 2022 va reveni în grila Pro TV emisiunea ”MasterChef”, ce n-a mai fost difuzată din 2019. Cel mai recent sezon, ce a fost câștigat de Alina Gologan, a avut un format schimbat și a fost transmis cu două ore mai târziu decât cele precedente, de la ora 22:30.

În anul 2019, această emisiune a avut un juriu complet schimbat față de edițiile precedente. La masa juriului au stat: chef Joseph Hadad; chef Silviu Chelaru, fost concurent al emisiunii; şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

În afară de aceste două emisiuni, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” și ”MasterChef”, din grila Pro TV vor mai face parte și show-urile ”Românii au talent” şi ”Imperiul Leilor”.

Urmăriți Impact.ro și pe