Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Cum a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1

Madlen Moraru 03.07.2020, 13:24

Fosta asistentă de la Acces Direct a fost surprinsă din nou în preajma sediului Antena 1. Emily Burghelea s-a întors la fostul ei loc de muncă, de unde a demisionat recent, dintr-un motiv total neașteptat. Mai mult, ex-asistenta Mirelei Vaida s-a aranjat corespunzător pentru această revenire.

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct

De aceea, Emily Burghelea a îmbrăcat o rochie vaporoasă de vară, o pereche de sandale cu toc, în asorteu, având și o coafură, dar și machiajul pus la punct. Înarmată în acest fel, cu un look de zile mari și proaspăt revenită dintr-o vacanță în Grecia, vedeta a mers la sediul Antena 1 pentru a putea încheia socotelile cu foștii patroni.

Din acest motiv, tânăra care a demisionat în direct, sub ochii telespectatorilor, a considerat că e momentul să vină să își recupereze lucrurile. A fost vorba de haine, perechi de pantofi, accesorii, plus altele pe care Emily le avea în garderoba ei de la Acces Direct. A fost fotografiată de către cei de la cancan.ro, iar după cum poate fi observată și în galeria foto, a mers săgeată să își ia lucrurile din sediul televiziunii. A fost salutată de către Viorel Stegaru, aflat și el la intrarea în sediul Antena 1, localizat în Piața Chibrit, din București.

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Cum a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1
Emily Burghelea s-a întors la sediul Antena 1 dintr-un motiv neașteptat

Așa a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1

Mai apoi, fosta vedeta de la Acces Direct a fost surprinsă când își ducea lucrurile în portbagajul mașinii. A fost vorba despre câteva sacoșe, pe care le-a așezat cu multă grijă în autoturism, după care și-a văzut de drum. Emily Burghelea a demisionat în direct de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida în urmă cu trei săptămâni. Pe atunci, aceasta a invocat ca motiv modul în care este tratată Vulpița Stegaru, de dragul edițiilor care să le aducă rating mare celor de la această televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe