Emily Burghelea, dezvăluiri despre noaptea petrecută cu starul Maluma. ”Îmi pare rău că n-am avut curaj să fac asta”

Madlen Moraru 06.07.2020, 14:09
Emily Burghelea, dezvăluiri despre noaptea petrecută cu starul Maluma. ”Îmi pare rău că n-am avut curaj să fac asta”

Emily Burghelea a făcut dezvăluiri neștiute până acum despre noaptea petrecută alături de starul Maluma. Fosta asistentă a Mirelei Vaida de la Acces Direct a povestit una dintre cele mai interesante întâmplări din viața ei. Tânăra a renunțat recent la contractul pe care îl avea încheiat cu Antena 1 din pricina faptului că nu a mai putut să ascundă bătăile încasate de către Vulpița Stegaru.

Emily Burghelea, dezvăluiri despre noaptea petrecută cu starul Maluma

Emily Burghelea pare să își fi încheiat total socotelile cu Antena 1. Cu câteva zile în urmă, tânăra a mers până la sediul postului de televiziune în care a lucrat până de curând pentru a-și recupera lucrurile lăsate la muncă. Înainte de acest episod nu tocmai roz din prezent, fosta asistentă a avut parte de un moment inedit. În anul 2018, când Maluma a concertat în România, la Romexpo, Emily a mers alături de câteva prietene la respectivul concert.

Deși a stat în primele rânduri și a încercat să fie remarcată de către starul internațional, o altă tânără a fost aleasă pentru a urca alături de acesta pe scenă. Dezamăgită de o asmenea întâmplare, fosta asistentă a mers într-un club din Capitală după acel concert. Destinul a făcut să fie invitată la aceeași masă la care se afla și Maluma. Fosta vedetă Acces Direct a povestit de curând despre toate acestea. A reușit să petreacă o noapte întreagă cu artistul Maluma, dar susține că are un foarte mare regret. N-a reușit să se fotografieze alătri de acesta și nici nu a îndrăznit să ceară altcuiva să le facă o poză, pentru a avea o amintire de la acel eveniment.

Emily Burghelea, dezvăluiri despre noaptea petrecută cu starul Maluma. ”Îmi pare rău că n-am avut curaj să fac asta”
Emily Burghelea regretă că n-a făcut o poză cu Maluma, în noaptea petrecută alături de starul internațional

Ce regret are fosta asistentă: ”Îmi pare rău că n-am avut curaj să fac asta”

„Ce povesteeee (râde, n.r.). Am fost la concertul lui, alături de prietenele mele și am stat chiar în fața scenei. Mă gândeam așa…Doamne, ce tare ar fi să-l cunosc pe omul ăsta. Nu l-am cunoscut, nu m-a luat pe mine, cum mi-am dorit atunci. Daaaar, după concert, am fost la Face Club, pentru că eu în perioada aia lucram cu Face, promovam clubul și făceam postări de acolo, din club, colaborări.

Și mi-a zis PR-ul că Maluma era acolo, în club, era într-un separeu. M-a întrebat dacă vreau să merg la masa lui, am mers acolo, am petrecut toată noaptea, a fost super mișto. Au petrecut până la 3 dimineața și au pierdut avionul. M-am împrietenit și cu managerul lui, ținem legătura și acum, pe Instagram. Sunt oameni foarte ok, foarte modești…

Tot ce am regretat a fost că nu am avut curaj să facem o poză împreună…Omul era atât de modest și atât de prietenos, încât nici nu îți venea să-l rogi să faci o poză cu el, pentru că îl făceai să se simtă prost. Dar ăsta a fost singurul meu regret.”, a povestit Emily Burghelea, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe