Emilia Ghinescu, apariție incendiară pe rețelele sociale. „Dacă pun poze în costum popular nu comentează nimeni”

Anca Manolica 28.09.2022, 18:32

Emilia Ghinescu a fost criticată de fani pentru felul în care s-a pozat. La cei 43 de ani ai săi, solista de muncă populară are un stil de viață cât se poate de sănătos, merge la sala de fitness, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mândră de felul în care arată, aceasta se pozează și în ținute ceva mai mulate din timpul antrenamentelor, fotografii pe care le postează mai apoi pe rețelele sociale. Acest lucru, însă, i-a atras destule critici din partea celor care o urmăresc.

Emilia Ghinescu, apariție incendiară pe rețelele sociale

Emilia Ghinescu a decis să adopte un stil de viață sănătos, iar acest lucru este foarte vizibil. Corpul ei s-a transformat uluitor după ce a decis să facă sport și să adopte un regim alimentar sănătos. Artista este în cea mai bună formă a sa, iar felul în care arată o motivează să continue pe acest drum.

Recent, solista de muzică populară a postat pe rețelele sociale o fotografie din sala de fitness, iar printre reacțiile celor care o urmăresc au fost și unele negative. Contrariată de acest lucru, interpreta a ținut să dea rapid replica:

„Observ cu stupoare că, dacă pun o poză în costum popular sunt foarte puține comentarii. În schimb, dacă postez altfel se grăbesc să comenteze sute de persoane. Totodată, mă bucur că am rămas un om sănătos la minte.

Nu măresc pozele nimănui și nu-mi fac filme cu nimeni (ceea ce vă recomand si vouă …nu de-alta dar nu se vor materializa niciodată). Nu-mi permit să dau sfaturi nimănui pentru că nici eu nu vreau să primesc sfaturi de la nimeni. Nu am nevoie de ele! Trăiesc cum vreau și cum îmi place! Oricum ai fi, tot vor fi nemulțumiți. Eu vă mulțumesc că-mi urmăriți postările si că-mi scrieți!

P.S: Nu mai dați zoom pe poză! Dacă aveți probleme cu vederea, mergeți la un oftalmolog! Dacă vă imaginați sau vedeți ceea ce nu este, mergeți la psihiatru!”, a reacționat vedeta pe rețelele sociale.

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu

Artista este mamă de trei copii

Emilia Ghinescu are trei copii, un băiat de 24 de ani, o fată de 16 ani și încă o fetiță de 6 ani. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că toată familia este pasionată de sport și că în casa ei nu există dulciuri.

Totodată, ea a mai spus că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, fiind mereu atentă la ce mănâncă pentru a nu acumula kilograme în plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...