Vedete cu un stil de viață nesănătos. Exemple de „așa nu“

Emanuela Pană, Radu Oprișan 08.02.2021, 11:02
Vedete cu un stil de viață nesănătos. Exemple de „așa nu“

Alimentația necorespunzătoare, lipsa mișcării, dar și consumul de tutun, alcool sau droguri se numără printre cei mai importanți indicatori ai unui stil de viață nesănotos. Aceste obiceiuri, care se strecoară în viața oamenilor și uneori pun stăpânire pe ei, duc la deteriorarea vieţii şi la diminuarea duratei sale chiar şi cu 23 de ani, potrivit studiilor realizate de specialiști. Dacă vă gândeați că numai „oamenii de rând“ pică în această capcană, ei bine, vă înșelați. Numeroase vedete duc o viață nesănătoasă, figurând pe lista de „așa nu“. Iată câteva exemple.

Vedete cu un stil de viață nesănătos

Se știe deja că dieta și stilul de viață ne influențează într-o mare măsură sănătatea, dar ceea ce poate nu este chiar atât de cunoscut este faptul că stilul de viață nesănătos reprezintă cauza a peste 40% din totalul cazurilor de cancer. Cu alte cuvinte, mai bine de 40% din totalul cazurilor de cancer ar putea fi prevenite dacă oamenii ar face alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația și stilul de viață, atrag atenția autorii unui studiu realizat în Marea Britanie.

Foarte multe persoane duc un stil de viață nesănătos, bazat pe numeroase obiceiuri care le afectează sănătatea și calitatea vieții, iar printre ele se află și numeroase vedete. Poate că nu vă vine să credeți și vă întrebați la rândul vostru: „Ce le-ar putea lipsi lor?“, date fiind posibilitățile financiare. Nu știm cu certitudine, însă determinarea ar putea fi unul dintre răspunsuri.

Haideți, așadar, să vedem care sunt vedetele cu un stil de viață departe de a fi ca la carte.

Mischa Barton sau „sufletul petrecerii“

Vă mai amintiți de vremurile în care actrița arăta ca de pus pe copertă? Ei bine… au cam trecut! Vedeta obișnuia să-și petreacă nopțile în diferite cluburi, având mereu câte ceva de „sărbătorit“ cu țigări și alcool din belșug. Din nefericire, stilul de viață nesănătos – alimentația neconformă, viciile, lipsa orelor de somn, a început să se „citească“ pe chipul și pe trupul actriței, altădată zvelt și frumos.

După ce s-a analizat mai bine, Mischa Barton a încercat să facă o schimbare radicală în viața ei și a reușit, însă pare-se că doar pentru o perioadă.

Mischa Barton
Mischa Barton

Citește și: Vedete care au murit de tinere. Cine sunt celebritățile care au sfârșit în mod tragic

Celebrități de pe lista de „așa nu“

Lindsay Lohan – „alcool, droguri și nu numai“

La un moment dat, actrița a ajuns să confunde viața personală cu cea a unui personaj de film. Lindsay Lohan a devenit dependentă de alcool și de droguri, fapt pentru care a fost închisă, ajungând mai apoi în diferite clinici de reabilitare. Vedeta a încercat de nenumărate ori să își schimbe stilul de viață, însă pare-se că expresia „old habits die hard“ s-a potrivit și în cazul ei. Lindsay a cerut de cel puțin șase ori ajutorul clinicilor specializate, reușind, într-un final, să facă o reală schimbare.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Rihanna – „dependentă de marijuana“

Rihanna a avut și ea lupte ei de dus, iar una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat a fost dependența de droguri. Diva a povestit că îi plăcea să meargă seară de seară la petreceri, unde nu putea să se distreze fără să a fuma marijuana. Nu puteam ști cu siguranță dacă a scăpat complet de acest obicei, dar cert este că, din când în cand, a mai spus „pas“ unor petreceri. În ultima perioadă, celebra cântăreață s-a și îngrășat foarte mult, aparițiile sale la diverse evenimente mondene fiind din ce în ce mai rare.

Rihanna
Rihanna

Kim Kardashian – „junk food“

E adevărat că în ultima perioadă vedeta nu se mai plânge de siluetă, dat fiind faptul că acum încearcă să mănânce cât se poate de sănătos. Însă, lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Starletei îi cam plăcea junk food-ul, astfel că mare era mirarea să refuze vreun ospăţ în vreo zi.

Urmăriți Impact.ro și pe