eMAG îți oferă alternative Android pentru iPhone 13. Ce poți cumpăra cu aceeași sumă

Cristian Cojocaru 15.09.2021, 18:42
eMAG îți oferă alternative Android pentru iPhone 13. Ce poți cumpăra cu aceeași sumă

În sfârșit ultimul telefon de la Apple a fost lansat însă prețul acestuia nu este unul tocmai accesibil pentru orice buzunar, fiind considerat un telefon premium. Află ce alternative Android îți oferă magazinul eMAG pentru iPhone 13.

Ce alternative la iPhone 13 îți oferă eMAG

Apple a lansat în data de 14 septembrie noul terminal, iPhone 13. În cazul în care noile opțiuni ale telefonului nu te mulțumesc, îți poți achizițona o alternativă Android pentru aceeași sumă de bani. Magazinul eMAG te așteaptă cu o ofertă imbatabilă în ceea ce privește dispozitivele mobile, care beneficiază de reduceri considerabile.

Poți astfel achiziționa telefonul Samsung Galaxy Z Flip 3 care este redus cu 7%. Acesta dispune de o memorie de 8 GB RAM, un spațiu de stocare de 256 GB și un procesor Qualcomm Snapdragon 888 cu 8 nuclee. Display-ul Dynamic AMOLED de 6,7 inci acoperă perfect toată această performanță, toate acestea la un preț imbatabil AICI.

În cazul în care dorești să faci anumite schițe, telefonul mobil Samsung Galaxy Note 20 Ultra este perfect pentru acest lucru, având în vedere că are încorporat și un stylus-pen, totul redus cu 22%. Dispozitivul beneficiază de slot Dual SIM, un spațiu de stocare de 256 GB, 12 GB memorie RAM, tehnologie 5 G și un afișaj de 6,9 inci fiind perfect pentru a vedea fiecare detaliu. Accesează oferta AICI.

emag alternative iphone 13
Care sunt alternativele pentru care poti opta in locul celui mai nou dispozitiv de la Apple

Tehnologii de top la prețuri imbatabile

Tot de la Samsung și fiind considerat competitorul telefonului celor de la Apple este Samsung Galaxy S21 Plus care se regăsește în oferta eMAG și este redus cu 18%. Smartphone-ul beneficiază de slot Dual SIM, un spațiu de stocare de 128 de GB, o memorie RAM de 8 GB și tehnologia 5G, toate ascunse sub ecranul de 6,7 inci. Oferta valabilă AICI.

Chinezii sunt cunoscuți pentru faptul că încorporează cea mai nouă tehnologie în cadrul celor mai noi smartphone-uri, fiind și cazul lui Xiaomi Mi 11, care este redus cu 6%. La un preț similar cu cel al lui iPhone 13, dispozitivul vine echipat cu o memorie internă de 256 GB, un slot Dual SIM, 8 GB memorie RAM și tehnologia 5 G. Ecranul AMOLED de 6,81 inci va reda perfect fotografiile captate cu camera de 108 mpx wide, toate la un preț foarte bun, AICI.

De ce nu să îi dai o șansă și dispozitivului OnePlus 9 Pro pe care eMAG ți-l pune la dispoziție cu o reducere de 12%. Telefonul vine echipat cu un slot Dual SIM, o memorie internă de 256 GB și 12 GB RAM, tehnologie 5 G, afișaj AMOLED de 6,7 inci și o cameră de 48 mpx. Accesează oferta AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe