eMAG dă telefoane Samsung la super prețuri. Oferta imbatabilă la electronice

Cristian Cojocaru 01.06.2021, 22:01
eMAG dă telefoane Samsung la super prețuri. Oferta imbatabilă la electronice

Retailer-ul eMAG a lansat campania în cadrul căreia poți beneficia de cele mai tari oferte la o gamă variată de produse. Indiferent de necesități, magazinul își întâmpină clienții cu reduceri subtanțiale de până la 50%.

Telefoane Samsung reduse la eMAG

eMAG își surprinde din nou clienții cu o nouă ofertă. După încheierea campaniei ”Spring Sales”, unul dintre cei mai mari retaileri din România vine cu o nouă campanie. Astfel, prețurile au fost reduse chiar și cu jumătate, în cadrul noii oferte ”Crazy days”. Indiferent că ești interesat să îți schimbi decorul casei și poate te simți inspirat de ultima apariție din revista preferată de design interior sau poate vrei să îți schimbi stilul vestimentar, eMAG s-a gândit să includă și acest tip de produse în oferta sa.

Totodată, pentru cei pasionați de tehnologie eMAG a pus la bătaie diferite branduri de telefoane, printre care și cele mai renumite precum iPhone, Samsung și Huawei. Astfel, în cadrul ofertei de la eMAG se regăsește telefonul iPhone 12 mini, care beneficiază de un display de inci, un spațiu de stocare de 128 GB unde poți memora toate fotografiile surprinse cu camera cu o rezoluție de 12 megapixeli. Nu rata reducerea de 17% și îți poți lua cel mai nou telefon de AICI.

În cazul în care ești pasionat de tehnologia celor de la Huawei,  magazinul eMAG a inclus în oferta sa telefonul Huawei P40 Lite, care include tehnologia Dual SIM și un spațiu de stocare de 128GB. În ceea ce privește memoria RAM, nu ar trebui să îți faci griji, având în vedere că dispune de 6GB RAM, iar oferta poate fi accesată AICI.

Dacă vrei să beneficiezi de o ofertă care include un telefon Samsung, o poți accesa de AICI. În ofertă este inclus telefonul Samsung S21 care dispune de un display de 6,2 inci, un spațiu de stocare de 256 GB și o cameră de 64 megapixeli, pe care îl poți cumpăra de AICI.

eMAG Samsung
eMAG a inclus in oferta sa si Samsung Galaxy S21

Cele mai tari laptopuri sunt incluse în ofertă

Oferta de laptopuri este una variată și dispune de foarte multe branduri cu diferite specificații tehnice. Indiferent că vorbim despre un laptop de birou sau unul pentru gaming, eMAG s-a gândit la preferințele tale și a inclus cât mai multe branduri de renume la super prețuri. Astfel, dacă ești tot timpul în mișcare, poți opta pentru ultraportabilul de la ASUS.

Acesta dispune de un procesor Intel Celeron N4020 de până la 2.80 GHz, cu un display de 14 inci, rezoluția fiind una de invidiat Full HD. Dintre specificațiile tehnice ale ultaportabilului fac parte memoria RAM de 4GB, și un spațiu de stocare pe SSD de 256GB SSD, fiind la un super preț AICI.

În cazul în care ești un împătimit al jocurilor video, am găsit pentru tine laptopul de la Acer care dispune de o reducere de 31%. Acesta vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 7 3750H și un display de 15.6″ la o rezoluție  Full HD care te va ajuta să depistezi toți inamicii de pe câmpul de luptă. În ceea ce privește cerințelele memoriei RAM, nu ar trebui să îți faci griji având în vedere cei  8GB. Totodată, nici spațiul de stocare nu este unul ușor de trecut cu vederea, astfel că laptopul de gamin de la Acer dispune de 512GB SSD, iar placa video NVIDIA GeForce GTX 1650Ti 4GB dedicată te va ajuta să joci cele mai noi jocuri cu cele mai ridicate detalii. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe