Eliberat din închisoare, Ioan Niculae revine în forță în fotbal. Ce planuri are omul de afaceri cu Astra Giurgiu

Mihnea Tălău 22.05.2022, 14:26
Eliberat din închisoare, Ioan Niculae revine în forță în fotbal. Ce planuri are omul de afaceri cu Astra Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare și deja își face planul pentru ca echipa sa, Astra Giurgiu, să revină în „fotbalul mare”. Echipa sa retrogradat în liga a 3-a, după ce acum câțiva ani a fost Campioana României.

Ioan Niculae hotărât să readucă Astra în Liga I

Declarația a fost făcută de fostul președinte al giurgiuvenilor, Dani Coman, actualmente președinte la FC Hermannstadt, dar care spune că ține legătura în permanență cu fostul său patron.

Coman are informații conform cărora omul de afaceri va reveni în forță la Astra Giurgiu, chiar dacă echipa va evolua în liga 3, scrie digisport.ro.

Vestea este confirmată și de președintele executiv al Astrei.

„Da, este adevărat! A revenit în libertate. Tot timpul ținem legătura, vrem să menținem echipa în a treia ligă. Înscriem echipa acum pentru Liga 3, greaua moștenire ne-a privat de a râmâne în eșalonul secund.

Nu puteam să supraviețuim cu -20 de puncte, a fost foarte dificil. Din informațiile mele nu se dorește desființarea acestei echipe, ci dimpotrivă. Să revenim în prima ligă.

Ne vom muta definitiv la Giurgiu, am vrut încă din iarnă să mergem acolo definitiv. O vom lua de la capăt și vrem să promovăm din primul an”, a declarat președintele executiv Marian Costea.
Retrogradata Astra Giurgiu vrea să „înghită” o echipă din Liga 1. „Au fost unele discuții în acest sens”
Astra Giurgiu 

Pentru ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare, omul de afaceri

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae,  fusese condamnat la închisoare în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.
Conform procurorilor DNA, în perioada august 2008 – martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...