Elevii chinezi, obligaţi să poarte costume de protecţie la şcoală. Imaginile uluitoare fac înconjurul lumii

Badea Violeta 11.01.2022, 15:48
Elevii chinezi, obligaţi să poarte costume de protecţie la şcoală. Imaginile uluitoare fac înconjurul lumii

Autoritățile din China sunt în alertă maximă după ce cazurile de infectări cu varianta Omicron au explodat. China face tot posibilul pentru a combate împrăştierea virusului şi apariţia de alte cazuri, mai ales că se apropie și Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Tocmai din acest motiv, autoritățile comuniste au luat anumite măsuri extrem de dure. Una dintre acestea ar fi aceea că elevii chinezi au obligativitatea de a purta costume de protecţie la şcoală. Imaginile uluitoare au făcut înconjurul lumii!

Autoritățile din China îi obligă pe elevi să poarte costume de protecţie la şcoală

Autoritățile din China fac tot posibilul pentru a stopa criza sanitară. Credeai că în Europa sunt măsuri dure? Ei bine, află că în provincia Zhejiang, elevii sunt obligați să poarte costume de protecție la școală, potrivit Nexta.

Imaginile în care apar micuții îmbracați în combinezoane și cu ghiozdanele în spate fac înconjurul lumii. Chiar dacă unii critică decizia și spun că măsura este una extremă, autoritățile comuniste continuă să mizeze pe politica de toleranță zero împotriva coronavirusului.

Acest lucru înseamnă că majoritatatea nerezidenților nu intră în țară, în timp ce aproape toți cei ce sosesc din străinătate sunt plasați în carantină pentru o perioadă de  21 de zile, indiferent dacă sunt sau nu imunizați.

Astfel, China a ajuns să fie izolată de restul lumii, dar acest lucru a făcut ca numărul cazurilor de infectări cu coronavirus să fie unul extrem de mic.

Elevii din China sunt obligati sa poarte cosume de protectie in scoala
Elevii din China sunt obligati sa poarte cosume de protectie in scoala

China efectuează testări in masă

Încă de la sfârșitul lunii octombrie 2021 când au început să apară noi cazuri de Covid-19, autoritățile chineze s-au alarmat și au impus restricţii. De asemenea, acestea au decis organizarea unor campanii de testare în masă în zonele afectate.

Astfel, autoritățile au decis ca la Beijing, acolo unde vor avea loc Jocurile Olimpice de iarnă pe 4 februarie, un maraton la care urmau să participe aproximativ 30.000 de alergători pe 31 octombrie să fie amânat. Mai mult, un oficial al orașului le-a cerut locuitorilor să evite deplasările în afara Beijingului şi adunările la scară largă.

În plus, orice persoană care sosește în oraș dintr-o zonă unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus are obligativitatea de a prezenta un test negativ, conform unei informări transmise de autorităţi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...